Szerdai kint-bent

Talán az esőtől riadt meg, talán a szabadságtól szegény szerdánk, de mindenképp erősödött az online jelenlét megint, ami nem ördögtől való jóság. Ázott bakancsban színházban ülni nem jó, ha inkább otthon. A bátrabbak azonban nyugodtan hallgathatnak már zenét kerthelyiségben, nézhetnek mozit plázatetőn, de én olyat is ismerek, aki az erkélyre ül ki a laptoppal.

Apák napi almaszüret - Mentasárkány mesék 2.

június 17., 10:00

Közös mesehallgatásra és egy kis hozzá kapcsolódó mozgásos játékra invitálja a gyerekeket Mentasárkány, aki ezúttal egy apák napi mesét mond el ovisoknak, melyben Ezüstmancs és Ébentövis kalandjai folytatódnak. Ha szeretnétek csatlakozni a közvetítéshez, akkor ide kattintsatok!

 

Alkossunk együtt! - #várkertmatiné

június 17., 11:00

Minden szerdán 11:00 órakor kézműves-foglalkozással várja a gyerekeket a Várkert Bazár virtuális játszótere, a várkertmatiné. Ebben az időszakban a tavaszi-nyári hónapok jeles napjaihoz illeszkedő tárgyakat készíthetnek az érdeklődők. A foglalkozások során a Magyarországi Alkotóművészek Közép- és Nyugat-Dunántúli Regionális Társasága lesz a segítségetekre. A foglalkozásokat a Várkert Facebook-oldalán és Youtube-csatornáján lehet  majd követni.

 

Kovácsy Zsombor: Elfekvő

június 17., 17:00

Gyógyítható az egészségügy? A szerzővel Szarka Károly, a könyv szerkesztője beszélget. A könyvbemutatót a Kossuth Kiadói Csoport Facebook-oldala élőben közvetíti.

 

Depresszió. Vagy mégsem?

június 17., 17:45

A depresszió egy végtelenül komoly betegség, ám az emberek nagy többségénél még nem az, aminek titulálják. Jegyvásárlás után hozzáférést kapsz a zárt Facebook csoportba, ahol az előadást megtekintheted és a témával kapcsolatos kérdéseidet felteheted.

 

Terasz Live – Fruzsi & Badman

Esernyős, június 17., 18:00

A nyári koncertek sorát a Terasz Live sorozata nyitja az ismét látogatható óbudai Esernyős teraszán. Elsőként minőségi élőzene csendül fel a legnagyobb pop, soul, funky és jazz előadók slágereivel akusztikus feldolgozásban.

 

Játékszín: Az eastwicki boszorkányok

június 17., 18:00

Az eastwicki boszorkányok Pokorny Liával, Parti Nórával, Lévay Viktóriával és Gáspár Sándorral. A további szerepekben: Szőlőskei Timea és Szegezdi Róbert. Rendező: Bagó Bagó.

 

Muzikum Garden vacsora - Vendég: Louisiana Double

Muzikum Klub, június 17., 19:00

A Muzikum Bisztró belső terasza, a Muzikum Garden június 11-i vacsoraestre vár titeket, amelynek vendége: Louisiana Double. A karanténból kiszabadulva egy igazi élményre vár minden bezártságtól megfáradt érdeklődőt Louisiana Double!

 

Barokk orgonamuzsika Pálúr Jánossal / I.

június 17., 19:30

Először szólal meg az online közvetítéseken a felújított Voit-orgona, amelyen Pálúr János – az Ábrahám Consorttal és kiváló szólistákkal együtt – a két estét betöltő hangversenyen barokk mesterműveket játszik.

 

Karanténestek 68. - Budapesti Fesztiválzenekar

június 17., 19:45

Ezen az estén a budapesti Fesztiválzenekar művészei Hindemith, Niccolo Mestrino, Scubert és Mozart műveiből válogattak.

 

Magashegyi Underground - Holdfényváros / HEY, JUNE!

június 17., 20:00

Négy telt házas szimfonikus koncert után a Magashegyi Underground új műsorral tér vissza a Müpába. A Holdfényváros című koncerten, amely már nevében is kifejezi a zenekar tagjainak kettős, urbánus és egyben romantikus személyiségét, a csapat finom, mégis modern hangszerelésbe csomagolja korábbi és újabb szerzeményeit.

 

Sírpiknik

Veszprémi Petőfi Színház - Színház előtti tér, június 17., 20:00

A Sírpiknik műfaja szerint vígjáték, de elszorul a torok, kicsordul a könny… Rendkívül szórakoztató, miközben a legmélyebb érzéseket mutatja be. Egy vérbő, (tragi)komikus történet, ahol a csalatások és csalások, életrevaló özvegyek, nők és férfiak téblábolnak a maguk bonyolult és remélhetőleg hosszú öregkora felé.

 

Madách Színház: Jövőre veled ugyanitt

június 17., 20:00

„Madách Színház élőben az Ön otthonában” sorozat következő darabja Bernard Slade: Jövőre veled ugyanitt című vígjátéka Kovács Lotti és Szemenyei János előadásában, Harangi Mária rendezésében kerül bemutatásra. Ez a produkció is a rendkívüli helyzet jegyében születik, az előadás helyszíne a művészek lakása.

 

Békével jöttünk

Budapest Park, június 17., 20:30

Előadók: Musimbe Dávid Dennis, Lakatos László.

 

Francia rúdugrás

 Miskolci Nemzeti Színház - Nyári Színház, június 17., 20:30

Egy sodró lendületű, és még fülledtebb erotikájú komédia a párkapcsolatokról, a szex titkos szabadkőműveseiről, és magáról a szexről azoknak, akiknek kevés a Káma-Szútra. Egy darab arról, amit még a chatszobában sem mersz megbeszélni, és talán még az is kiderül, hogy milyen küzdősport is az a francia rúdugrás.

 

TRIP WebSzínház // Szilágyi Eszter Anna - Noncoronat

június 17., 21:00

Írói ajánló: A világ lángokban áll. Nem mondom, hogy nézzük meg, mert látjuk, mást se látunk. A reá vetett ’out-of-emberi’ még érdekes lehet, Istennek fennakadt a hangja, vagy mi van, az állítólagos ellenpólusnak szófosása. „Ugocsa non coronat” – hangzott az önérzetes kijelentés Mo-legkisebb vármegyéje szájából, élve az ellenállás jogával, nem járult hozzá a nő-király, Mária Terézia megkoronázásához. Azóta persze sok víz lefolyt a vén Dunán, minden megváltozott. Mország kis sziget a tömeges nemzetek tengerében, midőn amazok eszüket vesztik, emez józan parasztiával magasról tojik a koronára – nem koronázik.

 

KULTIK Terasz nyitás - Emma

KULTIK Terasz, június 17., 21:00

Szabadtéri mozivá alakul a Corvin Plaza tetőterasza! Biztonságos, tágas elrendezéssel nyit a KULTIK Terasz. Június 17-én nyitja kapuit a KULTIK Terasz a Corvin Plaza tetőteraszán, ahol a szabad ég alatt főként premier filmeket mutatnak be. A KULTIK Terasz első vetítésén, Jane Austen imádott komédiáját, az Emma című kosztümös filmjét láthatják. Ezt követően minden este 21 órától ülhetnek be hozzájuk egy jó filmre.

 

 

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu