Szerdínomdánom

Nocsak, nocsak, mi történik itt - kérdezi a kisvirág a jóságos kávétól. Mindenki csak szépen maradjon továbbra is otthol, mégha ez így nem is helyes, duplán - mondja a dupla. Maradjatok, mert lesz minden jóság, kultúra parádé, dínomdánom. Főleg zenemuzsika, de nézés is! Visszafelé, de főleg előre is! No, mindenkit szemmel ha tartok már én, a jóságos duplakávé.

Kiscsillag - Streamkoncert: visszanézős

Online, január 6.,  0:00

Kiscsillag most egy interaktív streamkoncerttel kárpótol titeket az elmaradt 15 éves buli, a lemezbemutató, a Fishing és számos más koncertért. A buli interaktív lesz, lehet számot kérni és videókamerán keresztül be is kapcsolódhattok a koncertbe, ami után diszkó is lesz. Otthoni dresscode: NDK-s műfenyő, szandál, zokni.

Rutkai Bori Banda: Karácsonyi Koncert - rögzített előadás // TRIP WebSzínház

Online, január 6.,  0:00

Mesekoncert játékkal, bábokkal, mert karácsonyra mindannyiunknak kell egy kis varázslat! Ezért a Ruttkai Bori Banda megidézi a mesebeli karácsonyt a Hópehelykeringővel, megtáncoltatják az egész családot a Csizmacsacsacsával, elrepülünk Hópapa szánkójával a Karácsonyvárhoz, aminek minden ablaka mögött egy újabb csoda és egy újabb mesedal rejtőzik.

OhmikRon prez. ElektrikFreek! @ Tilos 007

Online, január 6.,  5:15

Kedves hallgatók! Az idei év első ElektrikFreek! szettje egy klasszikus összeállítás lesz. Válogatás az eddigi műsorok zenei anyagainak legjobbjaiból. Jó szórakozást!

Élő online tárlatvezetés - Vasarely és az illúziók

Online, január 6.,  15:00

A múzeum házhoz megy! Az egyórás online vezetés során az érdeklődők megismerik Victor Vasarely főbb korszakait és az általa használt optikai illúziókat. A vezetés során egy kicsit megdolgoztatjuk a szemüket és az agyukat, az is kiderül, hogy mindenki ugyanazt látja-e, amikor egy képet néz.

TudásTrambulin #04 - Molnár Szabolcs

Online, január 6.,  17:00

Molnár Szabolcs: Szemfényvesztő realizmus - Monteverdi-csavarok. Az El valahová (Trafó) és a Poppea megkoronázása-átiratok (Katona József Színház, Operaház) azt jelezték az elmúlt évben, hogy sok színházi alkotó számára Monteverdi jó kiindulópontnak tűnik egy 2020-ban is érvényes színházi forma kialakításához. 

Exkluzív tárlatvezetés a Seuso-kincs - Pannónia fénye című kiállításban

Online, január 6.,  18:00

Rajongsz a kultúráért és a kiállításokért? Többször előfordult már, hogy szeretettél volna részt venni egy tárlatvezetésen, de a távolság és a hosszú utazási idő ezt nem tette lehetővé? Akkor az alábbi program neked szól!

Balázs János (zongora)

Online, január 6.,  18:00

Balázs János koncertje az iFből. Mindenkit szeretettel várnak: lélektől-lélekig.

OM ( AUM ) 108 • 2021 / Újrakezdés / Restart / Tibeti Torokénekkel

Online, január 6.,  19:00

Bármi is történt tegnap, minden egyes új reggelen újra miénk a lehetőség és a döntés, hogy máshogy csináljuk a dolgokat. És ez a lehetőség életünk végéig itt lesz. Az OM ( AUM ) mag-szótag ( Bídzsa Mantra ) a bennünket körülvevő világ születésének alap-hangrezgése, a legelső, legegyszerűbb, legletisztultabb, de mindent tartalmazó szándék, amely a mindannyiunkban jelen lévő Élet és az élni akarás legtökéletesebb kifejeződése.

MNDSCP – OMC Live Session

Online, január 6.,  19:00

A hazai d'n'b szcéna egyik élvonalbeli előadója, MNDSCP nyitja az OMC 2021-es évét olyan lendülettel, hogy csak pislogtok majd! Open Music az új évben is élőben, interaktívan! MNDSCP Európa szerte elismert drum and bass producer és dj, 2003 óta űzi az ipart. A műfaj neurofunk-nak nevezett sötét, mély, féktelen vonalán mozog.

Online nyitott Műhely

Online, január 6.,  19:30

Ha szerda, akkor Grund Színház ONLINE Nyitott Műhely. Szerdánként kommunikációt, spontaneitást, közös kreativitást fejlesztő technikákat kutatnak és gyakorlnak ezúttal a virtuális térben. Mint minden játéknak az improvizációnak is vannak szabályai, amiktől a játék működik. 

Verdi: Traviata – keresztmetszet

Online, január 6.,  20:00

Az új év első OperaSzerdáján Verdi egyik legnépszerűbb műve, a Traviata keresztmetszete látható az Eiffel Műhelyház Hevesi Sándor háziszínpadáról 2021. január 6-án 20:00 órától a Facebookon és az Origón.

Bartók Kamaraszínház: Jónás könyve

Online, január 6.,  20:00

Sokan sokféleképpen magyarázták már az égi hatalom és a Próféta viszonyát. Legutóbb az isteni Szót a Történe­lemmel és a Lelkiismerettel azonosították. De hol marad Jónás, az Aka­rat szentje, előbb a nem-akarásé, aztán a túlvilági parancsot túllicitáló Akarásé, és főleg hol rejtőzködik Babits?

 

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu