Szex, csajok, Ibiza

Nem lehet nyár bulizós-csajozós, könnyed vígjáték nélkül, így hát aki hiányolta volna az idei kínálatból a "műfajt", annak örömmel jelentem: megérkezett! Méghozzá egyenesen Németországból, a Hangyák a gatyában 2 és a Mindenki másképp kívánja című filmek operatőrétől.

Ben (Kristian Kiehling), Felix (Tom Wlaschiha) és Nick (Michael Krabbe) kisiskolás koruk óta elválaszthatatlan jó barátok: együtt éltek át minden gyermekkori csínyt, büntetést, frusztrációt. Az érettségi után is közös a céljuk: mihamarabb becsajozni, és szexelni egy jó nagyot. Különösen a forró vérű Bent fűti a vágy, aki hatéves kora óta fülig szerelmes az osztály szöszi üdvöskéjébe, Carolába (Julia Dietze). Ám eddig valahogy sosem jöttek össze a dolgok. Na majd most! A búcsúbálon egy nagy korsónyi koktéllal bátorságot is gyűjt, s a táncparketten átvágva szerelmet vallani indul a menő helyi lemezlovassal kavaró lánynak. De sajnos a maligánok győznek, s hősünk csúnyán lebőg. Barátai vigasztalásképpen néhány bérnő társaságában hazaviszik, ám betoppannak a szülők. Ja, és a legkínosabb, hogy mindez csak másnap derül ki... Ekkor jön azonban a mentő ötlet: egy álláshirdetésre jelentkezve animátori munkát vállalnak egy ibizai hotelben. (Tudják, ők azok a jópofa emberek, akik mindenfélével szórakoztatják a kikapcsolódni vágyó nyaralókat.) Nos, hőseink alaposan mellélőnek a csajozósnak vélt állással: egy dominakülsejű, őrmestermodorú igazgatónő és szadista segédje karmai közé kerülnek. A szállás putri, egész nap dolgozni kell. A sanyarú helyzetet pedig még súlyosabbá teszi, hogy a partiszigeten hamarosan feltűnik Carola és nagymenő lovagja. A hármas persze nem hagyja annyiban a dolgot...

A film alkotói az elmúlt évtized jól bevált tinivígjáték-motívumait gyúrták újra össze: techno, napfény, csajok, szex, némi (immár finomabban) gyomorforgató poén és üldözős jelenet, mindez megspékelve egy kevés naplemente-romantikával. Mindebbe pedig még a germán partiőrültek uralta sziget nyaralóközönségének egészen jól sikerült kifigurázása is belefér. Sok szót nem is érdemes vesztegetni: a Szex, csajok, Ibiza tökéletesen alkalmas, amire készítették: ha nagyon süt a nap, vagy nagyon esik az eső - belefér. Tényleg szórakoztató, nem vicc.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu