Szombat a szabadban

Mindenki menjen a szabadba ameddig szabad, mert ez itt már az utolsó nyári hónapok közepének egyike, vagy mi. Odamenjenek a programokhoz, vagy a bisztróba, ha nagy a szerencse, ott is van. Pár bisztrót és programot ajánlunk is. Aztán még a fesztiválok. Ott is lehet. Mindegy, csak menjenek!

Robin Hood kalandjai

KULTKIKÖTŐ - Balatonföldvár, augusztus 13., 10:30

Ki ne hallott volna Robin Hoodról, a sherwoodi erdő lakóinak bátor vezéréről? A tréfára mindig kész, szabadságszerető bujdosók történetei 800 éve köztünk élnek és most a tisztelt nagyérdeműhöz is elérnek. Az interaktív előadást, amely a vásári bábjátékok hagyományaiból merít 5 éves kortól ajánlják az alkotók.

Szeder & Lóci - Dalszerző!

Jobbnál jobb koncertekkel várjuk az egész családot, egész nyáron! A klasszikus zenétől a jazzig, a pantomimes cirkusztól egészen a közös dalírásig - érdemes kilátogatni a Városligetbe, minden szombaton 10:30-tól a szabadtéri színpadunkra! A könnyűzene világa két fiatal énekes-gitáros dalszerző interaktív előadásában: miből szülessen a sláger? 

Rajongói buszt indítanak Szeghalom - Körösladány - Gyomaendrőd - Mezőtúr - Törökszentmiklós - Szolnok - Budapest útvonalon erre a különleges koncertre. Jegy+útiköltség: 7.500 Ft.Foglalás: info@fekebusz.hu / +36 30 399 0341

MAGIC Show

Fővárosi Nagycirkusz, augusztus 13., 19:00

Töltsön el egy felejthetetlen estét partnerével, randevúzzon a Fővárosi Nagycirkuszban! A különleges, felnőtteknek szóló esti műsor exkluzív kikapcsolódási lehetőséget kínál. Revütáncosok, illuzionisták és bűvészek, elképesztő artistaszámok, látványos fényjátékkal kísért szökőkút a porondon.

5vagy$árkány koncert - Kacsakő

Kacsakő Bisztró, augusztus 13., 19:45

5vagy$árkány zenekar újra Woodstockot csinál a Kavicsosból! Szentendre-Leányfalui gyökerekből táplálkozó, Blues-rock, Blues-funk, Jazz-rock alapokra épülő, progresszív rokkendroll hologram és mainstream-össztáncegyüttes. 

Imitation @ Kabin

Kabin, augusztus 13., 20:00

Az Imitation egy weird pop, art-electro, indietronica formáció, melyben Pápai Zsanett énekel a legkülönbözőbb hangszíneken és hangulatokban, Gödri Bulcsu furcsa, hol karcos, hol melankolikus alapjaira. A díjnyertes debütáló album után tavaly ősszel megjelent a 2. lemez, az Artificial by Nature, melyet az Ígéretes titánok 2021 legjobb zenéi közé választott.

Orbay Lilla Quintet

Az Orbay Lilla Quintet műsorában meghatározó szerepet játszanak a mediterrán stíluselemek, illetve az eredeti módon újragondolt és átkomponált jazz-sztenderdek. A zenekar repertoárjának gerincét azonban egyre növekvő arányban saját szerzeményeik alkotják, amelyek könnyed, ugyanakkor izgalmas hangvételükkel ragadják meg a hallgatót. Noha a tagok valamennyien markáns zenei egyéniségek, mégis letisztult és összeforrott hangzású formációban képesek egyesíteni kreatív energiáikat.