Szombatisták Szigete

Sajnos a vásárlás elvitte a jógát, de a két teli szatyort kineveztem testedzésnek, szóval jó vagyok. Áldott természetem és a családi segítségvállalás együttesen lehetővé tették, hogy szétszórakozzam az agyam, és szabadságom hátralévő részét Szigeteléssel tölthetem, bár a házi rendezvényszervező jelezte, hogy alkalmasint kirángat a K-hídon és belehelyez egyéb tevékenységi körömbe, addig is megpróbálom magam felfesztiválozni, és élvezni az életet amíg lehet.

A mai napra kinéztem dolgokat. Többek közt egy zseblámpát, de ez nem tartozik szorosan a lényeghez. Taktikám a szokásos, mivel a fellépőkről fogalmam sincs, megpróbálok a nevek alapján akusztikus mátrixot képezni a sörösüveg nyakában, és a megfelelő csilingelésnél kiválasztom a célt. A délelőtti szlíping bjútiról lemaradtam, de remélem, éjszaka megvolt. Az első, belépő és hangolódó programnak a Hungarian Gipsy Percussion workshopját választottam, biztosan szépen visszhangzik majd az udvaron, ahol nálunk a Global Village van.

 


 

Sajnos a szomszédok tovább zavartak Superstar Camping-hez, ahol Gango zenél éppen. Külföldiül így írják a Djangot. Ő sem rossz, de igazi dobokra vágyom, ezért titokban Chalaang Drummers Of India szól a fülesben, amíg visszamászom a másodikra. Sokkal jobb lihegni ütemes zenére. Közben beindul a nagyszínpad Random Trippel, ami nekem most túl családias muzsika, lépek. A következő választás nehéz, vagy Kiss V. Balázs varázslót nézem egy darabig, vagy Tin Woodman-t. Kicsit bízom a pornóban és a csodákban, ezért az utóbbit választom. Nem bánom meg, a robotdiszkós zene nagyon bejön éppen. Óh, hív a hangosbemondó, erről jut eszembe, kéne egy robotporszívó is. Hazafelé beugrok Dave Thompson-hoz is, de csak egy öreg csávó, aki külhoniul beszél a mikrofonba, amin nevetni kell. Úgy döntök, keresztül vágok a sátortáboron, mivel ma ágynemű húzás van, ez igen jól szimulálható. Az egyikbe bele is botlok, rohadék nagypárna!

 


 

Miután kiráztam a cuccot és a lelkem, Secret Factory-val vigasztalódom, ami űrpszichedelikus gépzene, remek átmenetet képez a Kerekes Band népi beat-rock szórakoztatásához. A feleségem futni ment, szóval nagyon gyorsan be kell rúgni, és birtokba venni a lakást, hogy később ne legyen apelláta. Felhívom egy szakértő barátomat, a mit hallgatás végett, és ő azt mondja, TOOL-on kívül semmit se. Mivel ez nem opció most, végül Lewis Capaldi-t és Calvin Harris-t ajánlja, mint ismert előadókat. Sajnos engem ők olasz forradalmár cowboyokra emlékeztetnek, így lépek a konyha, és főleg a hűtő felé.

 


Szeretem a humort, ezért elnézek Beton.Hofira, de ott csak egy kőbányainak tippelt ember próbál meg ütemre beszélni, ami az ötödik sör után nekem sem megy nagyon. Hagyom, hadd próbálkozzon, én kicsit túl elengedtem magam, így lehet, hogy betévedek a kisszobába a csellista operett atyjához, Ofenbach-hoz, ami kellően kihoz a sodromból, ezért a kijárat felé veszem az irányt, ami a vécé megnyugtató ölelését jelenti épp. Az ABBA Tribute Show könnyedén szalad át a Stoned-ba, mint a köhögés öklendezésbe, hej, de jó lesz holnap is, bár zörög a kulcs a zárban, gyorsan be a sátorba, büdös alvást színlelni!

 

Elindult a 2022-es Sziget fesztivál. Ne maradj le semmiről, kövesd a programajánlónkat és iratkozz fel a YouTube csatornánkra!