Tényleg jön a Szellemirtók rajzfilm

Ezt ígéri legalábbis Ivan Reitman, az eredeti és az újabb filmek producere.

Novemberben írtunk arról, hogy  2018-ban jön majd Ghostbusters: Ecto Force címmel egy rajzfilmsorozat, egy évvel később pedig valamilyen más animáció, és egyre inkább úgy tűnik, hogy ezek tényleg elkészülnek.  

Ivan Reitman a 2015-ben létrejött Ghost Corps főhadiszállásán nyilatkozott az io9 munkatársának,  hogy az új képregénysorozat és VR-játék mellett további projekteken is dolgoznak, ami animációs és élőszereplős filmeket is jelent. Hozzátette, lázasan dolgozik azon, hogy összefésülje a különböző történeteket és semmi se lógjon ki a nagy Szellemirtók-univerzumból. 

Reitman reményei szerint 2019-ben vagy 2020-ban debütálna az animcáiós film, de ez nem biztos, minden attól függ, hogy milyen gyorsan tudják tető alá hozni ezt a projektet az egyéb elfoglaltságaik mellett. Arról nem nyilatkozott, hogy mi van az élőszereplős folytatással, de azt elismerte, hogy a női Szellemirtók anyagilag nem (vagy inkább sem) volt egy nagy siker.  Ahogyan azokat a híreszteléseket sem kommentálta, hogy a folytatás nem a Sonynál készülne.