Tom Hanks elárulta, melyik filmjeit szereti a legjobban

Egy podcastban kérték meg, hogy nevezze meg a három kedvenc filmjét. A válasz egészen meglepő.

 

Tom Hanks új filmje, a Finch múlt pénteken debütált az Apple TV+ streaming platformon, ennek kapcsán vendégeskedett a Bill Simon Podcast adásában. Megkérték a színészt, hogy nevezze meg három kedvenc filmjét, aki egészen másokat választott, mint azt az emberek legtöbbje tenné. Persze mi a minőség alapján választanánk mondjuk a Ryan közlegény megmentését, a Halálsoront, a Forrest Gumpot, vagy a Pénznyelőt, a Segítség, felnőttem!-et, a Toy Storyt akár, míg Hanks a személyes élményei alapján rangsorolt.

Így Tom Hanks három kedvenc saját filmje A számkivetett, a Micsoda csapat! és a Felhőatlasz.

 

És hogy miért? Megmondja rögvest.

 

 

A David Mitchell regénye alapján készült Felhőatlasz megosztó film, türelem és megértés kell hozzá, cserébe egy csodálatos történetet kapunk szeretetről és lélekről. Hanksnek harmadik a listán (akkor még) Larry Wachowski, Lilly Wachowski és Tom Tykwer filmje, méghozzá azért, mert csodálatos stábbal dolgozhatott, méghozzá Németországban, ahol úgy érezte, körülveszi a történelem.

A számkivetett a következő:

Merész kalandokba keveredtünk a film készítése közben. Az óceán közepén próbáltunk filmezni. Kint voltunk a Fidzsi-szigeteken, és az egész családom velem volt. Minden egyes nap semmi másról nem szólt, csak kalandról..

Legnagyobb kedvence azonban a Micsoda csapat!, ugyanis egy egész nyáron csak baseballozhatott.

Ezzel az indoklással nem tudunk vitába szállni.

(Forrás: IndieWire)

 

A Port.hu SZESSÖN című sorozatának meghívott vendége Szabó-Kulcsár Edina, aki egy eddig ismeretlen oldalát mutatja meg. A tévében többször is láttuk már, a social médiában is sokan követik, de azt talán még a legnagyobb rajongói sem sejtik, hogy mennyire tud gitározni.