Továbbra is szívatja a nézőit a TV2

Ha a Szerencsekerék „új” epizódjait nézve azt érezzük, valami nem stimmel, akkor nem a mi készülékünkben van a hiba.

A TV2 nézői úgy érezhetik magukat mostanában, mint akik időutazáson vesznek részt, a csatorna ugyanis visszarepíti őket a messzi 2021 júliusába. Ekkor került ugyanis először adásba az a Szerencsekerék, amelyben Pápai Joci, és az, amelyben Király Viktor volt a vendég.

Egészen hétfőig abban a hitben lehettünk, hogy elindult a Szerencsekerék legújabb évada, hiszen a múlt héten végig új epizódokat kaptunk, főszerepben a  Házasság első látásra egykori házastársaival. Hétfőn, amikor Pápai Joci hároméves adását nézhettük újra, még gyanakodhattunk arra, hogy valami malőr történt, de most már biztos, hogy szándékosan adagolják a konzervanyagokat.

Abban alapból semmi meglepő nincs, hogy egy csatorna újra leadja egy-egy műsorát, de az ilyen ismétlések nem főműsoridőben szoktak történni, és pláne nem úgy, hogy erről a nézők semmilyen értesítést nem kapnak. A csatorna azt sem jelezte, hogy a Szerencsekerék múlt heti új epizódjai egy Házasság első látásra különkiadás részei lettek volna, így a nézők joggal feltételezhették, hogy elindult az új évad.

A megismételt adás egyébként emlékezetes volt, Király Viktor ugyanis a fináléban bukott el látványosan, pedig könnyű feladványt kapott.

Abból a szempontból persze nem volt meglepetés a játék végeredménye, hogy az énekes anyanyelve az angol. El is mesélte, hogyan tanulta meg Sylvester Stalonne-nak köszönhetően a magyar magánhangzókat.