Újabb részletek derültek ki az Angelina Jolie/Brad Pitt bántalmazási ügyben

Egy közös tulajdonú francia borászat eladása kapcsán kerültek elő újabb részletek a 2016-os bántalmazásról, amiben gyerekek is érintettek.

Újabb fejlemények derültek ki a Brad Pitt ellen indított gyermekbántalmazási per és nyomozás ügyében, melyet Angelina Jolie indított. Ahogy azt korábban már megírtuk, FBI-nyomozás és polgári per indult a színész ellen, amiben volt felesége azzal vádolja, hogy 2016-ban

a tulajdonukban lévő magánrepülőn Pitt őt és két gyermekét is fizikailag bántalmazta,

és többek közt ez vezetett a váláshoz. Az erről szóló FBI-dokumentumok még augusztusban szivárogtak ki.

Forrás: Anthony Harvey / Getty Images

 

Az újabb részletek annak kapcsán kerültek napvilágra, hogy eszkalálódott a közös tulajdonú francia borászat, a Château Miraval ügye. Már folytak a tárgyalások arról, hogy Jolie eladja a részét Pittnek, ám mivel

a nőnek alá kellett volna írni egy titoktartási szerződést

arról, hogy a bíróságon nem beszélhet az őt és gyermekeit ért fizikai és érzelmi bántalmazásról, a tárgyalások megszakadtak. Jolie szerint volt férje, akitől igyekszik óvni a családját, ezzel azt akarta elérni, hogy továbbra is legyen valami kötelék köztük, ha másként nem, akkor üzlettársként. Jolie végül eladta a saját részét a pincészetből, ami miatt Pitt beperelte őt, azzal vádolva, hogy titokban vitte véghez az üzletet, noha megállapodtak, hogy csak közös megegyezéssel adhatják el a borászatot.

Forrás: Jim Spellman / WireImage / Getty Images

 

Október 4-én Jolie viszontkeresetet nyújtott be, amiben azt állítja, hogy ez arra az esetre nem vonatkozik, ha elválnak, valamint részletesen leírja a magánrepülőn történt bántalmazást. Jolie szerint Pitt már kissé kapatosan sört öntött a színésznőre, megfogta fejét, és megrázta, majd a mosdó falához lökte a nőt.

Egyik gyereküket fojtogatta is,

a másikat pedig arcon ütötte, valamint a gyerekre is sört és vörös bort locsolt.

(via The Guardian, The Independent)