Ütős lett az új Oliver Stone-film előzetese

Ősszel kerül a mozikba A Snowden-fájlok, Joseph Gordon-Levitt alakítja benne a lehallgatási botrányt kirobbantó exkémet.

Oliver Stone sosem titkolta (szélső)baloldali nézeteit és konok háborúellenességét, emellett mindig szívesen beolvasott az amerikai politikai és a gazdasági elitnek (lásd A szakasz, Tőzsdecápák, Született július 4-én). Ráadásul régóta foglalkoztatják a történelem nagy kérdései és konspirációs teóriái, például hogy ki ölte meg Kennedyt (lásd JFK)? Így természetesen elsőként csapott le a The Snowden Files: The Inside Story of the World's Most Wanted Man című könyvre, hogy filmre vihesse az NSA lehallgatási botrányát kirobbantó egykori CIA-szakértő, Edward Snowden életét.

A jelenleg amerikai körözés alatt álló, Oroszországban menedékjogot szerző exkommandós kémet sokan árulónak, mások hősnek tartják, amiért leleplezte az amerikai nemzetbiztonsági szolgálat mobiltelefonos lehallgatásait és a titkosszolgálatok által használt kémprogramokat. Megosztó figuráját Joseph Gordon-Levitt kelti majd életre a szeptemberben itthon is mozikba kerülő A Snowden-fájlokban, amihez most egy újabb ütős előzetes jött ki a San Diego-i Comic Conhoz időzítve:

A film igazi sztárparádét vonultat fel: Joseph Gordon-Levitt mellett szerepel majd benne Zachary Quinto, Shailene Woodley, Nicolas Cage, Timothy Olyphant, Rhys Ifans, Melissa Leo, Tom Wilkinson és Clint Eastwood egyre több szerepet bezsákoló fia, Scott Eastwood is.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu