Vasárnapi programajánló

Hajrá vasárnap! Hozott is programokat a vasárnap, meg nem is. Bár az események számára nem panaszkodhatunk, sír a szemünk, ha nem szeretjük a focit. Mindenhol a drukkolás, sehol a tánc. Labdakedvelők elönyben, a többiek meg keressenek egy csnedes zugot....oszt' jónapot!

Generali Gyerek Sziget 2024

Generali Gyerek Sziget, június 21-23.

Hamarosan újra itt a Generali Gyerek Sziget! Látogassatok el idén is az ország legnagyobb és legszínesebb szabadtéri családi fesztiváljára. Mindenkit sok szeretettel várnak a Hajógyári-szigeten, 2024. június 21-23. között!. Az esemény látogatása ingyenes. Még több információ itt.

Newsee Art a Parton - Kőfestés Kyrúval

Kacsakő Bisztró, június 23., 10:00

A Newsee Store és a Kacsakő közös művészeti workshopra invitál benneteket. Szeretnél hasznos, gyakorlati művészeti technikákat és látásmódot elsajátítani? Ezen a nyáron 4 művész kurzusán kicsik és nagyok egyaránt megtalálhatják a számításaikat. Menj el és fedezd fel magadban a művészt.

Kaláka: Az elveszett követ

Városmajori Szabadtéri Színpad, június 23., 10:30

A Kaláka városmajori műsorában a legkedveltebb gyerekdarabok hangzanak fel, többek között: Kányádi Sándor, Weöres Sándor, Tamkó Sirató Károly, Móra Ferenc, Hajnal Anna verseire írott dalok és a sokak által kedvelt lemezek (A pelikán; Nálatok laknak-e állatok?; Ukulele; Az én szívemben boldogok a tárgyak; Bőrönd Ödön; Madáretető) dallamai.

Dj Dharmapa - live Kacsakő

Kacsakő Bisztró, június 23., 16:00

Keleti hangulatú, műfajilag változatos zenei utazás. a goától a tört ütemekig, a szitár funktól a világzenéig.

Salsa a Parkban

Magyar Zene Háza (Szabadtéri színpad), június 23., 17:00

A 2022 nyarától nagy sikerrel futó Salsa a Parkban táncos program idén is a Zene Háza Szabadtéri színpadán szórakoztatja a latin zene rajongóit. Az idei eseményeken a budapesti Son tres együttes zenél, amely egész Európát körbe koncertezte már. A zenekar tagjai között megtalálhatók venezuelai, kubai és kolumbiai gyökerekkel rendelkező művészek, akik elhozzák a szenvedélyes és vibráló latin ritmusokat a közönség számára. A Son tres tagjai garantálják a fergeteges hangulatot minden buliban, miközben a bachata, salsa, cumbia, reggaeton és más latin stílusokat játszák – ezúttal persze fókuszban a salsával!

Sunday Session 2024 opening: in memoriam DJ Palotai

A38 Hajó, június 23., 17:00

Idén nyáron is folytatódik a Sunday Session! A 8. születésnapját ünneplő sorozat a legfrissebb zenékkel tér vissza a családias hangulatáról és a felszabadult bulikról híres A38 Hajó orrteraszára. DJ Palotai és Yeromos (aka Wonda) számtalan felejthetetlen közös bulival a hátuk mögött több, mint 15 évet zenéltek együtt. Ezalól nem volt kivétel a híres Sunday Session sem, ahol a páros a legfinomabb zenéktől indult, majd az este táncba fulladt Budapest egyik legszebb teraszán, a szabad ég alatt. 2024-ben Yeromos folytatja a hagyományt, melyhez vendégül hívja DJ és zenész barátait.

Sunday Sundown ~ ELB x Spontan x Solace

Pontoon, június 232., 18:00

Feelgood house zenék, diszkó, dallamos és funk hangulatok egész délután a Spontan és Solace előadásában, és este ELB! 

Könny. Ima. Teljesség. - a Metrum Ensemble Holokauszt emlékkoncertje

Rumbach utcai Zsinagóga, június 23., 19:00

A gazdag hangszerelésű, nagylétszámú kamaraegyütteseket felvonultató programban két klasszikus zeneszerző, Mendelssohn és Ravel tölt be központi szerepet. A virágzó zsidó-európai jövőben mélyen hívő zenéjük fonódik össze Morton Feldman és Allan Segall amerikai kortárs zeneszerzők műveivel és két 20. századi híresség alkotásaival.

Magyarország - Skócia

Arena Garden, június 23., 19:00

Az Aréna Gardenben ÓRIÁS kivetítőn keresztül tudtok szurkolni a Magyar válogatottnak, remek hangulat, hideg italok, és megannyi finom étel vár Titeket!

Skócia - Magyarország EB csoportmeccs

Budapest Park, június 23., 20:00

Menjetek el és nézzétek a meccset óriás kivetítőkön a Parkban, a szabad ég alatt! Menetrend: 20:00 Kapunyitás, 21:00 Skócia - Magyarország EB csoportmeccs, A részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött. 

Gubik Petra: Mi van a zsebemben?

Városmajori Szabadtéri Színpad, június 23., 20:00

Gubik Petra Junior Prima-díjas, Honthy-díjas színművész, színházi pályafutása mellett előadóművész-énekesként is tudatosan járja a saját útját. Két évvel ezelőtt adta ki első szólólemezét Ez van, ez! címmel, melyet Szirtes Edina Mókus és Müller Péter sziámi alkotótársakkal közösen hoztak létre.

HOTEL X

IF Cafe, június 23., 20:00

Szabad Jazz, még több szabadság a jazzben.. Andras Wahorn - fúvós hangszerek, comuter, Baló Sámuel - zongora, Zoltán Kováts basszusgitár, Wesely János dobok

"HAJRÁ MAGYAROK!" szurkoljunk együtt a Muzikumban!

Muzikum Klub & Bisztró, június 23., 21:00

Skócia – Magyarország

UEFA EURO 2024 – Skócia-Magyarország

Virág Benedek Ház, június 23., 21:00

Kövesd a németországi labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseit a Virág Benedek Ház udvarán! Szurkolj barátaiddal közösen válogatottunk csoportmérkőzésein, valamint az egyenes kieséses szakasz összes mérkőzésén! Ne hagyd ki ezt az élményt, ahol a sport és a közösség találkozik! A belépés ingyenes, de a férőhelyek száma korlátozott!