Vasárnapozó

Gyerek, felnőtt, kicsi, nagy, mindenki talál valamit a vasárnapi programcsalamádéban.

Budapest Bábszínház: Holdbeli csónakos

Online, november 22., 10:30

Jégapóhoz négy király érkezik leánykérőbe, ám Pávaszem királylány egészen másra vágyakozik. Titokban szerelmes az elérhetetlen Holdbeli csónakosba. A királykisasszony Medvefia, a lapp királyfi segítségével elmenekül kérői elől, és ezzel elkezdődik világkörüli kalandja. Itt tudjátok megnézni.


Nektár Színház: Diótörő

Online, november 22., 10:30

A történet karácsony estéjén játszódik amikor is a testvérpár, Marika és Frici izgatottan várják az ajándékokat. Az előadás cselekményét a gyermekek számára a prózai megfogalmazás teszi érthetőbbé, amibe a balett is szervesen illeszkedik. Klikkelj!


Hej, Dunáról // Streamelt gyerekkoncert-sorozat az A38 Hajón

Online, november 22., 11:00

Gyerekeknek szóló online koncertsorozat a Hajónaplóval, a Mesemúzeummal és az A38 Hajóval szakmai együttműködésben.


Filmvetítések Fekete István műveiből kvízzel és kézműves foglalkozással

Online, november 22., 12:00

Fekete István nagysikerű könyveiből készült filmeket nézhettek.
Bogáncs, a pulikutya kalandos útja vissza a gazdájához.
Tüskevár televíziós sorozat, Tutajos és Bütyök kalandjai a Balaton parton Matula bácsinál, online.


Hadart Színház: Őnagysága kabaréja

Online, november 22., 17:00

Nagy Endre kabaréjában a női rivalizálás fortélyaira épülő játék során új életre kelnek a régi dalok, a pesti ember életformájának és életérzésének halhatatlan kifejezői. Itt.


Kolibri MobilMesék

Online, november 22., 18:00

A járványügyi szigorítások miatt a színházak átmenetileg bezárnak, de a kényszerszünet alatt is szeretnének veletek maradni és tartalmas ‘kolibris’ élményekkel színesíteni az otthon töltött napokat – ha nem személyesen, hát online!


Kolibri Színház: A méhek istene

Online, november 22., 18:00

A méhek istene. Egy ember. Egy hírhedt ember. Egy mindenki által közismert személy, ahogy eddig még senki sem látta, és ahogy még senki nem gondolt rá. Történetünk középpontjában egy háromfős család áll: apa, anya és fiuk összetett, szövevényes lélektani viszonya. Nézd meg!


Kamara.hu/3 - A kis herceg

Online, november 22., 19:00

Rendhagyó finálé tesz pontot az idei kamara.hu végére. A fesztivál a megszokott zenei tűzijáték helyett meghitt percekkel, belső elcsendesedéssel zárul, hangsúlyozva a záródarabokat előadó művészeti vezetők fő üzenetét: néha befelé kell utaznunk ahhoz, hogy megtaláljuk a kifelé vezető utat. Klikkelj!


Let the dogs out! - Jótékonysági koncert a gyeptelepi várakozók szabadulásáért

Online, november 22., 19:00

Minden fellépő csak a telepen várakozók szabadulásáért fog zenélni, így az est teljes bevételét az MFÖEK leendő mentvényeinek gondozására fordítják. Tisztelet minden előadónak, hogy ezekben a nehéz időkben is kiállnak egy fontos ügy mellett és lehetővé teszik régóta várakozó kutyák és cicák szabadulását! 


Rangos-esték: Dobrev Klára

Online, november 22., 19:00

Portré-kép Dobrev Klárával, amelyből kiderül mikor és hogyan fedezte fel magában a vágyat a politizálásra. Vajon neki van-e szüksége a DK-ra ahhoz hogy az ambícióit beteljesítse, vagy a férje által létrehozott és felfuttatott pártnak van őrá. Az eseményhez itt tudsz csatlakozni.


Liszt: Szent Erzsébet legendája

Online, november 22., 19:00

A Müpa gondoskodik arról, hogy közönsége ebben a rendkívüli helyzetben is találkozhasson a világ legkiválóbb művészeivel és legizgalmasabb alkotóival estéről estére - ezúttal a saját otthonában.


KULTEÁTRUM - "Legyen világosság!" Pregitzer Fruzsina Mécs László-estje

Online, november 22.,m 19:00

125 éve született Mécs László. A két világháború közkedvelt költője volt, akit 1945 után, és sajnos, azóta is mintha tökéletesen elhallgatnának. Verseit előadja Pregitzer Fruzsina és Bata Hajnalka.


Madách Színház: Örökké fogd a kezem

Online, november 22., 19:45

A darab internetes ősbemutatójának szereplői Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter, rendezője Szirtes Tamás. A fennálló rendkívüli körülmények mellett is a színházi élmény teljességére törekszenek. Az előadás helyszíne Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter lakása, ahonnan élőben sugározzák a bemutatót.


MaszkaBál – Váradi Zita operaestje

Online, november 22., 20:00

A MaszkaBál 2020. november 22-i részében a 2012/13-as évad Kamaraénekese, Váradi Zita mutatja meg sokoldalú tehetségét az Eiffel Műhelyház Hevesi Sándor háziszínpadán. A közvetítés 20:00 órától látható a Facebookon.


Budapest Jazz Orchestra

Online, november 22., 20:00

A BJO kiváló munkásságának bizonyítéka az elmúlt több mint tizenöt év, mely idő alatt számos koncert, hazai és nemzetközi elismerés, illetve megszámlálhatatlan külföldi előadó, köztük jó néhány világsztár, színesítette a zenekar eddigi történetét. Hallgass bele!