VOLTra fel!

Úgy döntöttem, ellátogatok egy olyan fesztiválra, ahol csak egyszer jártam nagyon régen. Azt is csak mesélték később. Tehát jó lehetett, gondoltam ideje elnézni. A nagy melegre való tekintettel, meg mert lusta vagyok, csak fejben, sör az van itthon is, meg magnó.

Későn keltem, meg Pesten, ezért lemaraadtam a napkezdő jógáról. Nem baj, így egyből szórakozhatok! Felkereshetem Zacher Gábor toxikális társaságát, hátha leesik valami. Nem esett jól, így a Fesztikvízre sem mentem el, pedig ott kocsmákról volt szó, nem körképről. A nagyszínpadon kezd a híres Brain, de az agyammal már sokat dolgoztam ma is, elengedtem. Könyvtáros lévén elsőként az Abigélra nézek el, nagyon szeretem azt a könyvet. Sajnos valami zene volt olvasás helyett, és ugyanígy jártam a Pál Utcai Fiúkkal is. Azt hiszem, az éjféli Esti Kornélt már nem próbálom meg.

Kétségbeesetten téblából a fejemben az Anima Sound és a Mörk, de őszíntén szólva recseg a magnóm, a megnyúlt kazetta demagnetizálásért könyörög, nyitok még egy sört. Megtekintem a Bagossy bratyók kompániáját, ahonnét Krúbi jó esélyekkel rángathat el. A harmadik sörnél már jól esik a magyarázós zene, de érzem, hogy én igazából Juhász Lacira jöttem!  Mivel sörös lett a kanapé és kicsit az asszony is, hirtelen abba kell hagynom a fesztiválozást, de olyan jó volt, hogy mosolyogva azt gondolom, feleség nyugszik, és holnap is eljövök!