XV. Lajosként térhet vissza Johnny Depp

Új filmmel jelentkezik Johnny Depp, mellyel reményei szerint végleg lezárul élete viharos időszaka, és bulvár(anti)hős helyett ismét színészként tekintenek rá. Depp 2020 óta kvázi feketelistán szerepel Hollywoodban.

„Az utóbbi hat év valódi megpróbáltatást jelentett számomra. Eléggé bizarr, hogy egy nap még Hamupipőke vagy, majd 6 tizedmásodperccel később már Quasimodót látják benned”

– nyilatkozta Depp április 19-i tárgyalásán, melyen exneje, Amber Heard állítólagos bántalmazásával kapcsolatban hallgatták meg. Depp az ügy kirobbanása óta több fronton is kegyvesztetté vált, kirúgták pl. a Legendás állatok: Dumbledore titkai című produkcióból, ám ezt megelőzően a Disney is belejelentette, hogy többé nem kíván a színésszel dolgozni. Depp és Heard időnként szappanopera szerű peréről itt, itt és itt is írtunk.

Legutóbbi vallomásában a színész elmondta: a Disney vezetősége idő közben meggondolta magát, és 22,5 millió dollárt ajánlott neki, hogy vállalja el Jack Sparrow kapitány szerepét a Karib-tenger kalózainak hatodik részében. Bár állítása szerint Depp nemet mondott az ajánlatra, azóta felröppentek hírek egy készülő produkcióról, mely valóban elhozhatja számára a visszatérést. Ez pedig nem más, mint a francia színész- rendezőnő, Maïwenn filmje, mely XV. Lajosról szól majd. A Variety információi szerint a forgatás már idén nyáron elkezdődik Párizsban, illetve a versailles-i kastélyban.

A hír felrobbantotta a Twittert, a Depp-rajongói keménymagjának egy tagja így lelkendezett:

„Miután a per véget ér, Johnny Depp megkapta az őt megillető igazságszolgáltatást, amit megtagadtak tőle, és újra özönleni kezdenek hozzá a felkérések. Nagyon rászolgál majd az utóbbi idők borzalmai után.”
„Nagyobb sztár lehet, mint valaha. Nagyon régóta vártunk erre a pillanatra, tárt karokkal várjuk vissza Johnnyt! Büszkék vagyunk rá és büszkék vagyunk a kitartására”

– írta egy másik rajongó.

Via Diply

Kép forrása: John Phillips / Getty Images