Zseniális Szörnyecskék-paródiát forgatott a Szörnyecskék elfeledett sztárja

A Groblins kamutrailerében Zach Galligan Corey Feldmannal röhögi ki a Gremlins szériát.

Ha azt mondom, Zach Galligan visszatért, a legelvetemültebb filmrajongókon kívül valószínűleg senki sem tudja, kiről van szó. De ha azt mondom, Szörnyecskék-paródiát forgatott a Szörnyecskék elfeledett sztárja, Zach Galligan, máris mindenki előtt ott van a jámbor arcú lúzer a Gremlins 1-2-ből, aki amolyan szegény ember Tom Hankseként sok kalamajka után legyőzi a kis szörnyetegeket, és a végén övé lesz az álomnő (Phoebe Cates) is. Nos, Galligan 26 évvel a Szörnyecskék 2 után így néz ki:

gremlins.JPG

A '90-es évek óta nem nagyon forgatott semmi említésre méltót (persze azért valamikor belenézek a Kiborg 3-ba és A halottak légiójába, hátha jók), most viszont, hogy talán végre összejön a Szörnyecskék 3, és közeleg Halloween ünnepe, Galligan leforgatott egy fergeteges kamutrailert régi barátjával, a '80-as évek horrorikon gyereksztárjával, Corey Feldmannal (akinek egyébként az 1984-es Szörnyecskék volt az első filmje). Íme:

A Groblins igazi poénja természetesen az, hogy a Gremlins franchise akkora siker volt a '80-as és a '90-es években (amikor még Magyarországon is minden sarkon plüss Gizmókkal teli, karos pénznyelő automaták álltak), hogy egy rakás gagyi másolatuk készült Critters, Ghoulies, Munchies és egyéb átverős címeken. Reméljük, a Szörnyecskék 3 is hasonlóan vicces lesz, és nem olyan felemás időutazást kapunk majd, mint amilyen a Szellemirtók 3 volt. (via Movieweb)