10 kutyás filmsztár, aki menhelyről fogadott örökbe

Az ember azt gondolná, hogy a nagy sztárok, akik megengedhetik maguknak mindenből a legjobbat, csak kiváló alomból származó fajtiszta kutyákkal mutatkoznak. Ennek ellenére meglepően sokan élnek együtt menhelyről származó kutyákkal, olyanokkal is, akik biztosan nem nyernének szépségversenyt, viszont valószínűleg roppant jófejek.

Tom Hardy

Hollywood ügyeletes kutyás sztárja Tom Hardy, aki sokszor filmpremierekre is négylábú kísérettel érkezik. Woody nevű kutyáját maga mentette meg, mikor a Fékezhetetlen forgatásáról vezetett haza egy éjszaka, és meglátta, ahogy riadtan rohan az autópálya felé. A kutya azóta a legjobb barátja lett, és mikor idén nyáron egy betegség miatt elvesztette, legjobb barátjaként búcsúzott tőle: “Woody csak egyetlen dolgot ismert, a szeretetet.”

Forrás: David M. Benett / Contributor / Getty Images

 

Selena Gomez

A színésznő nemcsak tévésorozatokban, díjátadókon és fimpremiereken jelenik meg előszeretettel kutyákkal, egy egész falkáról gondoskodik, és hatodik, Baylor nevű Husky kutyáját még Justin Bieberrel közösen fogadták örökbe. A kutya a szakítás után is Gomeznél maradt, aki egyébként mindegyik kutyáját menhelyről vette magához.

Forrás: Kevin Winter / Staff / Getty Images

 

Sandra Bullock

A színésznő még tovább ment, és olyan kutyákat fogadott örökbe, akik kisebb eséllyel indulnak a gazdikért folyó versenyben. Az egyik csivavája egy, a másik két végtagját veszítette el balesetben, a harmadiknak pedig a szeme hiányzik. Ennek ellenére azt mondja, hogy több szeretetet kap tőlük, mint bárki mástól.

Forrás: Mark Mainz / Staff / Getty Images

  

Jennifer Aniston

A Jóbarátok színésznője is óriási kutyarajongó, az egyik kutyájának, Normannak a nevét is magára tetováltatta, mikor elpusztult. A vőlegényével közösen fogadtak örökbe egy pitbullt a már meglévő német juhásza mellé, akit szintén menhelyről hozott el.

Forrás: James Devaney / Contributor / Getty Images

 

Orlando Bloom

A Mennyei királyság marokkói forgatásán találkozott Sidi nevű kutyájával a színész, aki azóta is mindenhová magával viszi új barátját.

Forrás: J. Michael Arnoldi / Contributor / Getty Images

 

Emma Stone

A csodálatos Pókember 2. forgatásán is gyakran megfordult az a gyönyörű golden retriever, akit Emma Stone és Andrew Garfield közösen fogadott örökbe. Először csak ideiglenesen fogadták be a kutyát, de annyira beleszerettek, hogy aztán képtelenek voltak elválni egymástól.

Forrás: Bobby Bank / Contributor / Getty Images

 

Kristen Bell

“Azért választottam az örökbefogadást, mert egy igazi családtagra vágytam, nem egy új dizájntáskára” - kampányolt Kristen Bell egy új állatmenhely mellett egy videóban. A színésznő ugyanis nemcsak a lajhárokért rajong, mindkét kutyáját menhelyről fogadta örökbe, egyiküket egyenesen a közelgő elaltatástól mentette meg.

George Clooney és Amal Clooney

A sztárpár tavaly októberben szeretett bele Millie-be, a basset houndba, aki nem sokkal korábban még egy étterem mögött túrta az ételmaradékokat a kukában. George Clooney már korábban is fogadott örökbe, 7 évvel ezelőtt egy Einstein nevű túlsúlyos fekete spánielt vett magához.

John Hamm

A Mad Men kiégett reklámzsenije sem egy szépségdíjas fajtiszta kutyust fogadott örökbe, de amikor hat jelölés után hetedjére végre megnyerte az Emmy-díjat, akkor a családja mellett a két kutyájának is megköszönte a támogatást.

Charlize Theron

Az Oscar-díjas színésznő nagy állatbarát, és nehéz számon tartani, összesen hány kutyát fogadott be. A Denver nevű cocker spánieljét egy elhunyt barátjáról nevezte el, és gyakran lehet látni a kutyáival a tengerparton sétálgatni. Elmondása szerint ők segítették, mikor egyedülálló anyaként nevelte két örökbe fogadott gyermekét.

Forrás: PETA