2018 legszívmelengetőbb pillanata: Harrison Ford gratulált Billy Dee Willams díjához

Ford a közösen leforgatott Birodalom visszavágról is megemlékezett.

Billy Dee Williams még év elején, az American Black Film Festival gálaestjén kapta meg a Hollywood Legacy Awardot. A díjátadó majdnem egy év késéssel ismét nagyot megy most a közösségi médiában, a 81 éves színész ugyanis a napokban osztotta meg a Twitterén azt a videót, amiben Harrison Ford gratulált neki a díjhoz, felidézve a közös munka legszebb pillanatait A Birodalom visszavág és A Jdei visszatér sokszor egyáltalán nem egyszerű forgatásán.

És hogy miért hallatott magáról pont most Billy Dee Williams? Valószínűleg a Star Wars IX miatt, mert az már szinte biztos, hogy Lando Calrissian lesz az új trilógia újabb nagy visszatérője! Elvégre egész évben folyamatosan jöttek ki a hírek és pletykák arról, hogy a korábban súly-, alkohol- és drogproblémákkal küzdő Billy Dee Williamst valaki szigorú diétára fogta, és elküldte az edzőterembe. Alighanem a Lucasfilm vezetősége kérte erre, és természetesen azért, hogy az idős sztár ismét felölthesse a felhővárosi széltoló elegáns köpönyegét, és nagypapakorban is jól mutasson majd jövőre a vásznon!

A rajongók szerint a jövőre mozikba kerülő Star Wars IX elején a ferde betűkből fogjuk megtudni, hogy Leia a Skywalker-família régi barátjával, Landóval a Külső Perem egyik szektorában újjászervezte az Ellenállást. A Lucasfilmnek ugyanis nagyon kell egy ismerős arc az új trilógia lezárásába Csubakka és a droidok mellé, hiszen Han és Luke már nem élnek, Leiát Carrie Fisher halála miatt  kiírták a folytatásból, a régi rajongókat viszont valakivel be kell vonzani a mozikba. (via Movieweb)