5 percet már meg lehet nézni az új Alien-filmből!

A Covenant legénysége most még nem is sejti, mennyi űrszörny várja őket a kolonizálandó bolygón!

Május 18-án kerül mozikba Ridley Scott új Alien-filmje, az Alien: Covenant, ami egyben a Prometheus folytatása is - vagyis a következő hetekben legalább akkora mennyiségű Alien-kontent fog a nyakukba zúdulni, mint Star Wars-hír és szuperhősös bejelentés. A tegnapi legénységi fotó után itt egy 5 perces kedvcsináló klip is, amit Prologue: Last Supper címen forgatott le Ridley Scott fia, Luke Scott.

Ebben az ismeretlen bolygó felé haladó Covenant legénysége a kapitány (James Franco) nyugovóra térése után még piál és kajál egy nagyot, mielőtt lefagyasztanák őket a jól ismert cryoágyakban a hosszú űrutazáshoz.

Zseniális volt a sok kis kikacsintás a Nyolcadik utasra és a Bolygó neve: Halálra, igaz? Hiszen ugye ott is a közös étkezőben lett rosszul Kane (John Hurt), akinek a mellkasából kirobbant a veszedelmes szörny, és a késpárbaj is ugyanúgy az ebédlőasztalon zajlott, ahogy most a szkandermeccs.

A klasszikus Alienek itt is régi ismerősként fognak visszatérni a filmben, annyi különbséggel, hogy ezeknek a harcias embriói az űrhajósok hátából, nem a hasából fognak kitörni. Reméljük, az új főhősnő, Katherine Waterston (aki állítólag Ripley anyját alakítja), aki a Covenant nevű kolonizációs hajóval indul útnak a galaxis túlsó felére, hogy a mellé adott, férj és feleség űrhajósokkal meghódítson egy új Paradicsomnak hitt bolygót, elintézi a péniszfejű rémeket a film végén!

Forrás: 20th Century Fox

Sajnos az Alien: Covenant körüli hype miatt már elég kicsi az esély arra, hogy Ridley Scott mellett Neill Blomkamp is elkészítse a régóta ígérgetett Alien 5-öt, ezt maga Blomkamp is megerősítette nemrég. (via Geektyrant)