A Bad Boys-folytatáshoz újabb sztárok csatlakoztak

Will Smith és Martin Lawrence partnereiként három új nevet súgtak meg bennfentesek a Varietynek.

A Bad Boys for Life című harmadik részt 2020. január 17-én mutatják be az amerikai mozik, Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezésében. A forgatókönyvet Peter Craig (Az éhezők viadala: A kiválasztott) és Joe Carnahan (A szupercsapat, Fehér pokol) írták, jelenleg pedig Chris Bremner dolgozik a scripten. Producerként visszatér Jerry Bruckheimer, az executive producerek közt pedig Smith-t is ott találjuk.

Vanessa Hudgens. Forrás: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images

 

A forgatás a jövő hónapban kezdődik, és már azt is tudjuk, kikkel: Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig és Charles Melton három modern, „high-tech” rendőrt fognak játszani, akik akkor kerülnek kapcsolatba a régi vágású Bad Boys-duóval (vagyis a Smith és Lawrence alakította karakterekkel), amikor egy vadonatúj veszély fenyegeti Miamit. A két főszereplő és a három újonc mellett Howard százados szerepében Joe Pantoliano is visszatér.

Alexander Ludwig. Forrás: Ernesto Ruscio / Getty Images

 

A Variety forrásai szerint Smith és Lawrence négy új szerepre hallgattak meg jelentkezőket, és elsősorban azt nézték a próbafelvételeken, hogy mennyire működik a kémia köztük és a fiatal tehetségek között. A legjobban az említett fiatal színészek szerepeltek, egy szerep viszont, egy gonosz figura még kiadó.

charles Melton. Forrás: Jim Spellman / WireImage / Getty Images

 

Vanessa Hudgenst leginkább a High School Musical-filmekből ismerhetjük, de azóta is folyamatosan játszik: benne volt az Álomháborúban, a Spring Breakersben, a Machete gyilkolban, legutóbb pedig az Álommelóban láthattuk, Jennifer Lopez oldalán. Alexander Ludwig Az éhezők viadala Catójaként lett ismert, jelenleg pedig a Vikingek című sorozatban szerepel. Charles Melton szintén egy szériából, a Riverdale-ből lehet ismerős.


(via Variety)