A Bond 25 tényleg egy igazi katasztrófafilm

Rendezőcsere, premiercsúszás, a 007-es lesérülése, robbanás – mi jöhet még? Hát egy szupermodell, egy legendás egykori Bond lány sértődött elrohanása a forgatásról…

Norvégia, a Pinewood stúdió és Jamaica (a jamaicai forgatásról a múlt héten egy kulisszák mögött készült werkvideó is érkezett, itt megtekinthető) után a napokban Londonban folytatódott a továbbra is cím nélküli Bond film forgatása. Az eseménynek a hivatalos 007-es Twitter oldalon fotóval és videóval próbálnak egy kis hírverést csapni (a fotó egyszerűen a csapót ábrázolja, egy lovas felvonulással a háttérben, a mozgóképen pedig azt látjuk, hogy a szuperkém, azaz Daniel Craig kiszáll egy Aston Martinból).

Sajnos azonban továbbra is érkeznek kevésbé örömteli hírek is a Bond mozi háza tájáról. Úgy volt ugyanis, hogy a legendás egykori Bond lánynak, a színészként (szerepelt többek közt a Conan, a pusztítóban Arnold Schwarzenegger oldalán), szupermodellként és énekesként is tevékenykedő Grace Jonesnak lesz egy titkos cameója a filmben. Csakhogy Jones percekkel azután, hogy megérkezett a forgatási helyszínre, elviharzott.

A sztárnak Daniel Craiggel lett volna egy közös jelenete, és felbukkanása a filmben elég nagy szám lett volna, hiszen legutóbb az 1985-ös Halálvágtában volt benne, még Roger Moore Bondja oldalán (ő volt a Christopher Walken által alakított főgonosz jobbkeze, akinek meg kellett volna gyilkolnia a 007-est, de természetesen nem tudott ellenállni a sármjának, és átállt az oldalára). A titkos cameo pedig annyira nem is lett volna titkos, mivel Grace Jones még májusban kirakott egy fotót az Instagramjára, az „exciting news coming soon” szöveggel (hamarosan izgalmas hírek következnek), szóval lehetett sejteni, mivel a kép a jamaicai tengerpartot ábrázolta, és épp akkortájt forgatott ott a Bond 25 stábja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

EXCITING NEWS COMING SOON!!!! XXGR

Grace Jones (@gracejonesofficial) által megosztott bejegyzés,

Csakhogy a jelek szerint a filmesek nem tisztázták pontosan a művésszel, mekkora szerepet szánnak neki, mivel Jones csak a helyszínen tudta meg, hogy mindössze pár mondata van. Állítólag ezen húzta fel magát annyira, hogy inkább viharos gyorsasággal távozott. Egy forrás szerint ugyanis Jones úgy tudta, sokkal nagyobb szerepe lesz a filmben. A sztár szóvivőjén keresztül azt üzente a sajtónak, hogy nem kívánja kommentálni az ügyet.

Grace Jones a Halálvágta promófotóján. Forrás: Nancy Moran / Sygma via Getty Images


(via Independent)