A Bosszúállók: Végjáték rendezői nagy bejelentésre készülnek

Joe és Anthony Russo rejtélyes videót tett közzé a Twitteren. Vajon milyen meglepetéssel készülnek? Lehet, hogy harmadjára is be fogják mutatni a filmet?

A testvérpár egy „07/19/19” feliratú képsort tett közzé, amely alatt az hallható, hogy egy korábbi eseményen a közönség hatalmas ovációja közepette bejelentik, hogy hamarosan bemutatnak néhány részletet a Bosszúállók: Végtelen háborúból.

A találgatás persze azonnal beindult, és nagy nyomozás nem kellett hozzá, hogy kiderüljön: a dátum az alkotópáros idei San Diegó-i Comic-Conon esedékes megjelenésének idejét takarja. És mivel a Russo testvérek már korábban bejelentették, hogy nem rendeznek több Marvel mozit, a rajongók arra tippelnek, hogy most fogják nyilvánosságra hozni a Marvel Moziverzum, azaz a Marvel Cinematic Universe (MCU) negyedik fázisát: magyarán azt, hogy pontosan milyen Marvel filmeket láthatunk a jövőben.

Anthony és Joe Russo. Forrás: John Phillips / Getty Images

 

„Most fogják közölni az MCU negyedik fázisának listáját, ahogy korábban, a harmadik fázisnál történt 2014-ben” – írja egy rajongó a Twitteren. „Ez a hanganyag aznap készült, amikor bemutatták a Végtelen háború első előzetesét a Comic-Conon. Szóval világos, hogy arra utalnak: július 19-én fogják bejelenteni a filmek negyedik fázisát” – tette hozzá egy másik.

Bosszúállók: Végtelen háború. Forrás: Fórum Hungary

 

A Comic-Conon tartandó panelbeszélgetés hivatalos leírása egyébként a következő: „A Russo fivérek számára a Bosszúállók: Végjáték volt a tetőpontja egy példa nélküli, négy filmből álló és hét éven át tartó utazásnak a Marvel Moziverzumban. Gyertek el, és hallgassátok meg, ahogy Joe és Anthony Russo

a Végjátékra kihegyezve elmesélik ennek a csodálatos utazásnak a részleteit, és ismertetik azt a közvetlen átmenetet, ami a Marvel után vár rájuk új cégükön, az AGBO nevű független filmstúdión keresztül!”

Ez mindenesetre inkább úgy hangzik, mintha az alkotók a Marveltől független saját projektjeiknek akarnának egy kis hírverést csapni, szóval reméljük, nem éri majd túl nagy csalódás a rajongókat.


(via NME)