A Bosszúállók: Végjáték új jelenettel bővült

Emiatt a jövő hét végén újra bemutatják a már eddig is hatalmasat kaszáló szuperhősfilmet.

A hírt a Marvel-főnök Kevin Feige jelentette be a Pókember: Idegenben sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre. Korábban is pletykáltak már ugyanis egy újrabemutató lehetőségéről, és Feige most megerősítette a híreszteléseket.

„Igen, megcsináljuk. Nem tudom, hogy hivatalosan bejelentettük-e már. Mindenesetre a jövő hét végén újra a mozikban lesz a film”

– mondta.

Mindezzel természetesen a filmesek nem a közönségnek akarnak kedveskedni – csupán stratégiai lépés a részükről, hogy így tartsák minél tovább a jegybevételi lista élén a képregény-adaptációt. A Bosszúállók: Végjáték jelenleg világszerte 2 milliárd 744 millió dolláros eredményen áll, amivel ez minden idők második legjobban jövedelmező produkciója.

A stúdiónál azonban most arra gyúrnak, hogy letaszítsák a trónról az első helyen álló Avatart, amelynek 2 milliárd 788 millió dollár a bevételi eredménye. (Hogy ezek az eredmények a valóságban hogy is néznek ki, arról itt írtunk korábban.) Ami pedig az utolsó Bosszúállók filmet illeti, a nézőket úgy akarják visszacsalogatni rá a mozikba, hogy korábban még nem látott képsorokat ígérnek (a vége főcím után lesz egy kivágott jelenet, egy kis megemlékezés és még néhány meglepetés).

Hogy mindez hozzánk is eljut-e, arról a mű magyarországi forgalmazója nem tudott tájékoztatással szolgálni.  SPOILER! Közben a Végjáték forgatókönyvírója, Christopher Markus is beszélt a Marvel univerzum sorsáról, és kiábrándította a rajongókat a sajnálatos módon eltávozott karakterekkel kapcsolatban: kizárt, hogy például a Vasember vagy a Fekete Özvegy visszatérnének valamely másik filmben.


(via The Hollywood Reporter, Independent)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu