A Bosszúállók: Végjáték új jelenettel bővült

Emiatt a jövő hét végén újra bemutatják a már eddig is hatalmasat kaszáló szuperhősfilmet.

A hírt a Marvel-főnök Kevin Feige jelentette be a Pókember: Idegenben sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre. Korábban is pletykáltak már ugyanis egy újrabemutató lehetőségéről, és Feige most megerősítette a híreszteléseket.

„Igen, megcsináljuk. Nem tudom, hogy hivatalosan bejelentettük-e már. Mindenesetre a jövő hét végén újra a mozikban lesz a film”

– mondta.

Mindezzel természetesen a filmesek nem a közönségnek akarnak kedveskedni – csupán stratégiai lépés a részükről, hogy így tartsák minél tovább a jegybevételi lista élén a képregény-adaptációt. A Bosszúállók: Végjáték jelenleg világszerte 2 milliárd 744 millió dolláros eredményen áll, amivel ez minden idők második legjobban jövedelmező produkciója.

A stúdiónál azonban most arra gyúrnak, hogy letaszítsák a trónról az első helyen álló Avatart, amelynek 2 milliárd 788 millió dollár a bevételi eredménye. (Hogy ezek az eredmények a valóságban hogy is néznek ki, arról itt írtunk korábban.) Ami pedig az utolsó Bosszúállók filmet illeti, a nézőket úgy akarják visszacsalogatni rá a mozikba, hogy korábban még nem látott képsorokat ígérnek (a vége főcím után lesz egy kivágott jelenet, egy kis megemlékezés és még néhány meglepetés).

Hogy mindez hozzánk is eljut-e, arról a mű magyarországi forgalmazója nem tudott tájékoztatással szolgálni.  SPOILER! Közben a Végjáték forgatókönyvírója, Christopher Markus is beszélt a Marvel univerzum sorsáról, és kiábrándította a rajongókat a sajnálatos módon eltávozott karakterekkel kapcsolatban: kizárt, hogy például a Vasember vagy a Fekete Özvegy visszatérnének valamely másik filmben.


(via The Hollywood Reporter, Independent)