A Bosszúállók: Végjátékot mindenki imádja

A közösségi médiában a lelkes posztolók érzelmi hullámvasútról írnak. A premierre pedig még Natalie Portman is elment.

A magyar mozik április 25-én, az amerikaiak pedig majd csak 26-án fogják hivatalosan bemutatni a várva várt Marvel filmeposzt, amelynek azonban hétfőn már megvolt a hollywoodi díszbemutatója. A film első nézői, főként újságírók és kritikusok már meg is írták véleményüket a Twitteren – szinte kivétel nélkül mindenki pozitívan, sőt szuperlatívuszokban nyilatkozott az alkotásról.

„Nem voltam felkészülve az érzelmek ekkora skálájára,

a teljes kétségbeeséstől kezdve a színtiszta eufóriáig. Sírtam, nevettem, és azt kívántam, bárcsak Tony Stark lenne az apám” – írta ki a New York Times újságírója, Dave Itzkoff. Ramin Setoodeh a Varietytől pedig azt tette hozzá, hogy a film végére szem nem maradt szárazon.

Peter Sciretta (Slash Film) bevallotta, hogy öt-hat alkalommal sírt a film közben: nem véletlen, hogy szerinte ez a legérzelmesebb és legeposzibb Marvel film, ami valaha készült.

„Képzeljétek el a lehető legjobb verziót a Bosszúállók: Végjátékból, ami csak lehetséges, és a film még ezt is felülmúlja”

– ígéri az újságíró. Mások is sok sírásról és hihetetlen élményről számoltak be, egyesek érzelmi hullámvasutat emlegettek, Brandon Davis a ComicBook.comtól meg odáig ment, hogy kijelentette: sosem látott ehhez foghatót.

Portman a premieren. Forrás: Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images

 

A premier másik szenzációja pedig az volt, hogy az Oscar-díjas Natalie Portmant is kiszúrták a vörös szőnyegen. Portman korábban, a 2011-es Thorban és a 2013-as Thor: Sötét világban játszotta Thor szerelmét, de ezután búcsú nélkül tűnt el a filmekből, így most sokan találgatni kezdték, hogyhogy felbukkant, hat évvel azután, hogy Marvel opusban szerepelt. Habár a stáblistán nem szerepel a neve, egyesek egyenesen abban reménykednek, hogy visszatért a Marvel univerzumba, és ő is játszik a Bosszúállók: Végjátékban. Nos, már csak két nap, és kiderül…


(via Variety, Uproxx)