A Deadpool 2. sztárja tovább hódít

Beindult a szuperhősfilm mellett a Vademberek hajszájából ismert imádni való gyerekszínész, Julian Dennison hollywoodi karrierje. A Deadpool 2. után még egy szuperprodukcióba választották be.

A 16 éves új-zélandi Dennisont a Vademberek hajszája című zseniális Taika Waititi-vígjátékban Sam Neill partnereként a fél világ megszerette. Miután azonban a tehetséges srác bekerült a Deadpool 2-be – méghozzá egy kulcsszerepben – már az egész világ megismerte.

A fiatal sztár megjelenése a rendhagyó szuperhősfilmben pedig olyan emlékezetes volt, hogy a közönség mellett a stúdiók fejesei is felfigyeltek rá, így kedvencünk most szerepet kapott egy újabb fősodorbeli szuperprodukcióban, a Godzilla vs. Kongban.

Dennison a Deadpool 2-ben. Forrás: Fórum Hungary

 

A 2020 májusában érkező akció/sci-fiben Dennisonon kívül olyan nevek szerepelnek, mint Zhang Ziyi (Tigris és sárkány, A repülő tőrök klánja), egy másik gyereksztár, Millie Bobby Brown (Stranger Things) vagy a Bosszúállók: Végtelen háború kaszkadőreként ismert Van Marten.

A szörnyfilmes crossover az 1962-es japán Kingu Kongu tai Gojira remake-jeként készül, egyúttal spin-offja lesz a 2019 májusában bemutatandó, Kyle Chandler, Vera Farmiga és Sally Hawkins főszereplésével nemrég leforgatott Godzilla: King of the Monstersnek, amiben Millie Bobby Brown szintén szerepel.


(via The Hollywood Reporter)