A Deadpool folytatását máris imádják

A második rész még az elsőnél is jobb a tesztvetítés nézői szerint.

A Deadpool 2-t a harmadik tesztközönség résztvevői csaknem tökéletesre értékelték, hiszen az elérhető száz pontból összesen 98-at adtak a filmre. Ezzel a május 17-én érkező folytatás még az első részt is lekörözte, hiszen a rendhagyó szuperhősmozit annak idején „csupán” 91 pontra tartották.

Mivel a 2016-os első film világszerte 783 millió dollárt kaszált, a Fox a folytatással még ezt az összeget is túllépheti. Korábbi tesztvetítésein egyébként a Deadpool 2. 91, illetve 97 pontot kapott, ezt követően azonban némileg újravágták a filmet, és kiegészítő jeleneteket is forgattak hozzá: egyes hírek szerint az egyik egy sztár titkos cameo megjelenése lesz.

A mostani, Dallasban lezajlott tesztvetítésen két csoportra osztották a közönséget, és két különböző verziót vetítettek le nekik. Az egyik csoport 94, a másik – ahogy az fentebb már szerepelt – 98 pontot adott a végén, így a készítők az utóbbi változatot fogják terjeszteni a mozikban.

Ryan Reynolds és Brianna Hildebrand az első részben. Forrás: InterCom

 

Az eseményen a stábtagok is részt vettek, az egyik lelkes néző pedig úgy jellemezte a hangulatot, hogy olyan volt, mint a Super Bowlon. A Deadpool 2-ben egyébként a címszerepben visszatér Ryan Reynolds, de újra láthatjuk Morena Baccarint (a főhős barátnője), T.J. Millert (Deadpool béna haverja), Stefan Kapicicet és Brianna Hildebrandot is (utóbbiak két X-Mant, Deadpool harcostársait játsszák). A folytatás új színfoltja Josh Brolin lesz, aki a főgonoszt formálja meg, és szerepet kapott a Vademberek hajszája imádni való gyerekszínésze, Julian Dennison is.

Giving Julian Dennison a warm L welcome as we stare off into our beautiful future together. #RickyBakerPool #NZ

Ryan Reynolds (@vancityreynolds) által megosztott bejegyzés,


(via Independent)