A fekete Bond már most megőrjíti a népeket

Idris Elba maga is beszállt a hét találós kérdésébe, miszerint ő lesz-e a következő 007-es, vagy sem.

Ahogy arról a múlt hét végén mi is írtunk, a James Bond-filmek producere, Barbara Broccoli Antoine Fuqua rendezőnek azt mondta, miután Daniel Craig jövőre a sorrendben huszonötödik, Danny Boyle által rendezendő 007-es filmben utoljára játssza el a szuperkémet, immár semmi sem áll egy fekete Bond debütálásának az útjába.

Idris Elba. Forrás: Michael Kovac / Getty Images for Grey Goose Vodka

 

Idris Elbáról már évek óta beszélik, hogy milyen jó 007-es lehetne, és természetesen most is azonnal az ő neve merült fel. Persze továbbra sem lehet tudni semmi konkrétat, de egyesek szinte biztosra veszik az új Bondként való debütálását: a már említett Fuqua is erről beszélt.

A színész maga pedig minderre egy igen rejtélyes Twitter-poszttal válaszolt.

„A nevem Elba. Idris Elba”

– írta ki az oldalára, utalva a Bond-filmek ikonikus sorára. A szöveg mellett a sztár egy szétfilterezett szelfit is elhelyezett – bár ennek igazából semmi jelentősége nincs a kérdés szempontjából.

Miután ily módon kvázi megerősítette a korábbi híreszteléseket, Elba hamarosan kirakott egy újabb bejegyzést.

„Ne üljetek fel a hírverésnek!”

– kérte követőit. Ami nyilván azt jelenti, hogy nem igazak az arról szóló pletykák, hogy ő lesz a következő, fekete bőrű Bond. De mivel ez csupán annyit tesz, hogy egyelőre nem létezik ilyen megállapodás, egyáltalán nincs kizárva, hogy mégis Idris Elba ölti magára a 007-es szmokingját – hiszen a jelek szerint a filmesek és a közönség is nagyon szeretné.


(via Deadline)