A Fekete Párduc és a Creed sztárja, Michael B. Jordan lesz az új Superman?

2023-ban szeretné a Warner bemutatni a következő Acélember-rebootot.

A patinás szórakoztatóipari magazin, a 114 éves múltra visszatekintő Variety magazin úgy tudja, a Fekete Párduc és a Creed 1-2 sztárja, Michael B. Jordan már leült tárgyalni J.J. Abrams rendező-producerrel  (aki egyúttal a Bad Robot produkciós cég feje) és a Warner Bros. stúdióval arról, hogy a következő Superman-mozifilmben legyen fekete az űrből jött szuperhős. A Warner ugyanis úgy érzékeli, hogy a fiatal moziba járó nézőközönség körében kedvező fogadtatásra találhat majd egy nem szokványos Superman-ábrázolás, ami elősegítené a szuperhősfilmek változatosságát.

Actor Michael B. Jordan a Fekete Párduc New York-i premier előtti vetítésén, 2018. február 13-án (fotó: Jim Spellman/WireImage)

 

A Warner leghamarabb 2023-ban küldené mozikba a rendhagyó Superman-rebootot. Arról azonban egyelőre nincs semmi hír, hogy ki lenne majd a film forgatókönyvírója és rendezője (talán maga Abrams, aki a Star Treket és a Star Warst is ügyesen hozzá tudta igazítani a XXI. századi elvárásokhoz?), és az sem tiszta még, maga Michael B. Jordan mikor érne rá forgatni, hiszen az elkövetkezendő időszakban a 2022-re beharangozott Fekete Párduc 2-n fog dolgozni a Marvel stúdiónak.

Ami viszont biztos: a Warner eddigi Supermanje, Henry Cavill végleg szögre akasztotta Superman köpönyegét, hiszen legközelebb már olyan szuperhősök nélküli megaprodukciókban láthatjuk, mint a Netflix Witcher-sorozata. (via NME.com)