A fél internet a gagyi Dzsinin, vagyis a kékre mázolt Will Smith-en röhög!

A Disney megmutatta a világnak az Aladdin első igazi előzetesét – de nem sok köszönet volt benne!

A tavalyi, igencsak semmitmondó előzetesecske után a Disney végre egy kicsit többet mutatott az élőszereplős Aladdinból – de nem sok köszönet volt benne! A Dzsinit alakító, kékre festett Will Smith ugyanis annyira idétlenül néz ki benne, mintha nem is Hollywood legtőkeerősebb szórakoztatóipari óriása adott volna pénzt erre a filmre, hanem a gagyigyáros Asylum stúdió! Nem hiszed el, kedves olvasó? Akkor nézd meg a saját szemeddel!

A kék Will Smith pillanatokon belül mémmé vált a neten, összemontírozták a Ragyogás ajtóbeszakító jelenetétől kezdve az X-Men-filmek alakváltóján át mindennel és mindenkivel. Íme a legviccesebbek:

Itt a Hupikék törpikékhez hasonlítják szegény Dzsinit:

Itt pedig amiatt mérgelődik egy Twitter-felhasználó, hogy a 2000-es X-Menben szebb volt a CGI, mint a 2019-es Aladdinban (mondjuk utána tök jogosan kapta meg, hogy ezen a képen pont Jennifer Lawrence látható kék alakváltóként, és nem a 19 évvel ezelőtti Rebecca Romjin).

Érdekesség, hogy a Disney úgy eresztette most rá az új trailert a világra, hogy tisztában kellett lenniük a szomorú tényekkel: a net népe december óta gyűlöli a pantomimszínészre emlékeztető, mesebeli arab szellemnek maszkírozott Will Smith-t. Az új Aladdin május 23-án kerül a mozikba – a premier hetében mindenképp megmondjuk itt a Port.hun, mennyire szörnyű a vásznon az új Dzsini! (via Uproxx & Independent)