A felismerhetetlenre fogyott Simon Pegg reagált a külsejét érintő kritikákra

A Haláli hullák hajnala és a Mission: Impossible mozik sztárja természetesen egy film kedvéért alakult át.

Ahogy arról még márciusban mi is beszámoltunk, a 49 éves színész új filmje, az Inheritance kedvéért esett át a drasztikus változáson: a thriller főszerepe miatt kilenc kilót fogyott (ami nem sok, de a színész eleve elég vékony volt), testzsírarányát pedig 4 százalékkal csökkentette. A 49 éves sztárról készült megrázó fotót személyi edzője, Nick Lower tette közzé az Instagramon, ahol azt is elárulta, hogy a csodálatra méltó átalakulásra hat hónap alatt került sor.

Pegg legtöbb rajongója le volt nyűgözve, többen (mi is) a drasztikus átváltozások nagymesterét, Christian Bale-t emlegették, de néhányan úgy vélik, a sztár kifejezetten „betegesen” néz ki a képen. A GQ Hype interjújában most maga a színész is megszólalt a témában.

„Nagyon fura volt a fogadtatása ennek a fotónak. Néhány ember azt mondta: »tisztára betegnek nézel ki«. Egyébként a feleségem is ezt gondolta” – mesélte Pegg. „Mások azzal jöttek, hogy »szép munka«. De az az igazság, hogy

semmiféle szándékunk nem volt a képpel, csak egy pillanatkép volt, amit az edzőm kirakott, szóval tényleg nem számítottam rá, hogy ekkora vihart kavarok vele”

– tette hozzá.

A szóban forgó filmről egyébként – habár már befejezték a forgatását – még mindig nem lehet tudni semmit. Nincs kitűzött premierje, a sztoriról pedig csak annyit közöltek, hogy egy gazdag és befolyásos család pátriárkája életét veszti, és ezzel egy olyan sokkoló titkot hagy örökül özvegyének és lányának, ami miatt az egész életük összeomolhat. Peggen kívül Lily Collins, Kate Mara, a dán Connie Nielsen és a Gossip Girl – A pletykafészekből ismert Chace Crawford játszik még az Inheritance-ben.


(via Independent)