A felismerhetetlenre hízott Christian Bale-ről új fotók érkeztek

Dick Cheney-t alakítja, de ezeken a képeken inkább Chevy Chase-re hasonlít.

A nagy átalakulóművészről már többször megírtuk, hogy legutóbb 45 kilót hízott az eredetileg Backseat, azóta Vice címen futó, az amerikai mozikba december 21-én érkező Dick Cheney-életrajzi film kedvéért. Módszere egyébként az volt, hogy nagyon sok pitét evett.

Az akkor elterjedt fotókon a színész jóllakott óvodásként somolyog, és valóban megdöbbentő, mennyire nem hasonlított rajtuk saját magára. A produkció most újabb képeket hozott nyilvánosságra, és mivel a magyar nézőnek annyira nem ismerős Dick Cheney, az egykori amerikai alelnök arca, elsőre inkább Chevy Chase, a Vakáció filmek sztárja ugrik be az alaposan átalakult Bale-ről.

A sötét lovag sztárján kívül egyébként olyan színészek játszanak még az Adam McKay rendezte alkotásban, mint Amy Adams, Sam Rockwell, Steve Carell, Bill Pullman vagy Tyler Perry. És mivel olyan történelmi személyeket/politikusokat formálnak meg, mint Lynne Cheney, George W. Bush, Donald Rumsfeld, Nelson Rockefeller és Colin Powell, valószínűleg egy kicsit mindannyian felismerhetetlenek lesznek a filmben – ha nem is annyira, mint Christian Bale.

A sztár egyébként már természetesen nem úgy néz ki, mint a Vice-ban, hiszen a forgatás óta jó pár hónap eltelt, és Bale már egy új filmen dolgozik: ahogy arról korábban szintén írtunk, a Ford és a Ferrari vetélkedéséről szóló Ford v. Ferrariban a brit autóversenyző, Ken Miles megformálása kedvéért ismét drasztikusan lefogyott: a Cheney-szerep miatt felszedett 45 kilogrammnál valamivel többtől szabadult meg.


(via Uproxx)