A hihetetlen család 2.: végre megpillanthatjuk a főgonoszt

A Pixar-animáció új előzeteséből sokkal több minden derül ki, mint amit eddig tudtunk.

Mint arról korábban többször is írtunk, tizennégy év után végre visszatérnek az egyik legjobb Pixar-animációs film, A hihetetlen család hősei. Mr. Irdatlannak, Nyúlánykának, Willnek, Illanának és Furinak újból fel kell venniük a harcot a gonosszal szemben, miközben meg kell próbálniuk megőrizni a családi békét.

A most nyilvánosságra hozott új trailer tanúsága szerint az alkotók az új idők új szeleihez igazították mind az előbbi, mind az utóbbi cselekményszálat. Egy üzletember ugyanis elhatározza, hogy kihozza a fényre a bujkáló szuperhősöket, és a projektnek Nyúlányka lett az arca, a feleség új munkája miatt így Mr. Irdatlanra hárulnak a ház és a gyerekek körüli teendők.

Ami pedig a folytatás főgonoszát illeti, ő az előzetes legvégén bukkan csak fel: Screen Slavernek nevezi magát, és a jelek szerint cyberbűnöző, aki átveszi az irányítást minden, számítógép által vezérelt technológiai eszköz felett.

A gonosszal pedig már nemcsak a két Parr szülő és a két idősebb gyerek szállhat szembe, hanem bizony a Furi nevű baba is, akiről kiderül, hogy szintén van egy pár különleges képessége. A felsorolt figurákon kívül a második részben visszatér Fridzsiman és Elza Divat is. A hihetetlen család 2-t július 19-én mutatják be a magyar mozik.


(via Independent)