A Hobbit bombanője nagyon fél attól, hogy nem lesz Hangya 3

Viszont Peyton Reed rendező szeretne egy Hangya & Darázs & Fantasztikus Négyes crossovert.

Amerikában már napok óta megy a mozikban az idei év egyik legjobban várt szuperhősös blockbustere, A Hangya és a Darázs, mi, magyarok viszont majd csak a jövő héten láthatjuk. A film négy nap alatt össze is szedett 161,7 millió dollárt. A címbéli női szuperhőst, Darázst alakító Evangeline Lilly azonban mégis amiatt aggódik, hogy nem fogják annyian megnézni a filmjüket, mint mondjuk a Bosszúállókat, így a Marvel nem fog zöld utat adni a Hangya 3-nak.

Hollywood Reporternek adott interjújában ki is fakadt egy kicsit a színésznő:

Mindenkinek fel kell emelnie a seggét, és be kell ülnie a moziba, ha azt akarjuk, hogy legyen egy újabb film! Mert ha mindenki megnézi a mostani részt, akkor feltételezem, folytatni fogjuk. Én nagyon szeretnék új filmet csinálni, de jelenleg nem tudom, hogyan tovább.

A Hangyát alakító Paul Rudd is aggódik egy picit a folytatás miatt, mivel a Marvel stúdiótól (ahol ugye évekre előre ki van találva Kevin Feige fejében minden szuperhősfilm) eddig még nem jött semmiféle hivatalos felkérés a Hangya 3-mal kapcsolatban. Az viszont biztos, hogy Rudd karaktere, Scott Lang fel fog bukkanni a Bosszúállók 4-ben is (a Thanos elleni csatáról szóló Bosszúállók: Végtelen háborúban is benne lett volna, csak nem akarták Darázs karakterét már ott, a saját mozifilmje előtt ellőni).

Peyton Reed rendező is tisztában van azzal, hogy a Hangya-filmek sosem lesznek akkora kasszasikerek, mint a Bossszúállók. A Hangya 3-at szívesen bevállalná, de még ő sem kapott semmilyen hivatalos értesítést arról, hogy ismét a Marvelnél kell dolgoznia. A Disney és a Fox stúdió küszöbön álló fúziója miatt viszont már felvetette, hogy szívesen csinálna egy új Fantasztikus Négyes mozifilmet (ez a brand elég mostohán volt kezelve az utóbbi években a 20th Century Foxnál), amibe a Hangya-filmeket is beletenné. Természetesen ennek a projektnek is attól függ a sorsa, hogy a producerpápa Kevin Feige rábólint-e, és tud-e ilyesminek helyet szorítani a fejében már évekre előre kitalált Negyedik Fázisban. (via Movieweb)