A Hobbit bombanője összehozta az eddigi legjobb Marvel-filmet?

Látványos, vicces és okos film, menő Stan Lee-cameóval – az első vélemények a Hangya és a Darázsról.

Míg a nálunk szerencsésebb országokban már július 6-án bemutatják A Hangya és a Darázst, addig a magyar mozikban majd csak július 26-tól lesz látható. Volt viszont néhány kiváltságos, akik már most megtekinthették az idei év legviccesebb szuperhősfilmjét – és nem fukarkodtak a szuperlatívuszokkal, egymást licitálták felül a pozitívabbnál pozitívabb jelzőkkel!

A Movieweb össze is gyűjtötte egy cikkbe az első reakciókat:

  • Akció! Szív! Humor! És végre életemben először élveztem a 3D-jeleneteket is!
  • Okos és bájos film, rengeteg szívvel! Kicsit talán túl tömény az eleje, de nagyon sokáig röhögtem az egyik jelenetnél. A stáblista után pedig potyogtam a könnyeim, ami miatt ez az egyik legjobb Marvel-film!
  • Nem túl nagy meglepetés, hogy A Hangya és a Darázsba egy tonnányi poént zsúfoltak, a közönség pedig a film elejétől a végéig dől a röhögéstől. A Marvel-stúdió ismét győzött!
  • Fergeteges atombomba, elképesztő effektekkel! Mindenkinek kötelező 3D-ben néznie! És itt van minden idők legjobb Stan Lee-cameója is!
  • Micsoda éve ez a Marvelnek! Imádtam A Hangya és a Darázst, csillagos ötös, és a humora is nagyon ott van, az egyik jelenetnél konkrétan könnyesre röhögtem magam! Technológiailag ismét káprázatosak az effektek. Egyedi, magas fokú szórakoztatás ez, alig várom, hogy újra láthassam!
  • Szuper a film, de a stáblista utáni jelenet a legjobb az egészben. Még most is csak arra tudok gondolni.
  • Utálok spoilerezni, de ezt muszáj kimondanom: A Hangya és a Darázs bitang jó lett!
  • Imádtam nézni A Hangya és a Darázst! Nagyon vicces, alig várom, hogy újra láthassam! Darázs a legjobb, Evangeline Lillyt öröm nézni akció közben!

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu