A James Bond film forgatása el van átkozva

Eddig sem ment minden zökkenőmentesen, most már komoly károkkal és kisebb sérüléssel járó robbanás is történt.

A sok-sok csúszás, rendező- és forgatókönyvíró-csere után újabb minikatasztrófa sújtotta a most forgó 007-es film stábját. A produkció hivatalos Twitter-oldalán jelentették be, hogy egy kontrollált, azaz a sztori kedvéért véghez vitt robbantás során valami balul ütött ki, emiatt megsérült az angliai Pinewood stúdió egyik kültéri helyszíne.

A közvetlenül a helyszínen tartózkodók közül senkinek sem esett baja, de az egyik olyan stábtag, aki egyébként nem vett részt a jelenetben, kisebb sérüléseket szenvedett. Mindez ráadásul mindössze két héttel azután történt, hogy bejelentették: a szuperkémet alakító Daniel Craignek kisebb bokaműtéten kellett átesnie, mivel megsérült a forgatáson, még Jamaicán.

A május 22-i közlemény szerint a forgatás addig Craig nélkül folytatódik, akinek kéthetes pihenőt írtak elő az orvosok, azaz épp mostanában fog ismét munkába állni. A produkció azt állítja: emiatt a Bond 25 premierje nem fog (még tovább) csúszni.

A jelenlegi tervek szerint a még mindig cím nélküli, sorszám szerint a huszonötödik Bond filmet 2020. április 8-án mutatják be az amerikai mozik – de ez már nem az első kitűzött premierdátum. Ahogy arról korábban már írtunk, ez lesz Daniel Craig búcsúja a 007-estől, Rami Malek pedig főgonoszként debütál a műben, aminek forgatókönyvén a Megszállottak viadala alkotójaként ismert Phoebe Waller-Bridge végezte el a végső simításokat.


(via Independent)