A Jurassic Park összes tudósa visszatér a Jurassic World 3-ban!

Jeff Goldblum, Sam Neill és Laura Dern is szerepet kapott a 2021-re ígért dínós blockbusterben, aminek Steven Spieleberg lesz a producere.

Teljesült a Jurassic Park-rajongók álma: a hatalmas bevételt generáló Jurassic World-filmekbe visszatérnek azok a sztárok is, akik a '90-es években sikerre vitték a dínószigetes franchise-t! Azaz a 2021-re ígért Jurassic World 3-ban ismét láthatjuk a káosz-elmélet megszállottját, Dr, Ian Malcolmot (Jeff Goldblum), a paleobotanikus Dr. Ellie Sattlert (Laura Dern) és az őslényszakértő Dr. Alan Grantet (Sam Neill).

Na persze ők egyenként már visszatértek korábban is a franchise-hoz. Sam Neill és Laura Dern például a a 2001-es Jurassic Park 3-ban volt újra együtt látható, Goldblum pedig benne volt az 1997-es Jurassic Park 2-ben is, és kapott egy felháborítóan rövid cameót a tavalyi Jurassic World: Bukott birodalomban.

A Jurassic World 3 rendezője ismét Colin Trevorrow lesz, a forgatókönyvet ős és Emily Carmichael írja (ő Spielberg legújabb felfedezettje, aki számos animációs kisfilm után megírta a Tűzgyűrű: Lázadás forgatókönyvét, most pedig családi kalandfilmet rendez Powerhouse címmel az Amblin Entertainmentnek). A film sztorijáról egyelőre nem tudni semmit, egyedül az biztos, hogy az amerikai premier időpontját 2021. június 11-re tűzte ki a Universal stúdió. (via Hollywood Reporter)