TOP10 BRAND
1
BLIKK 1 042 168 RU
2
24 952 612 RU
3
INDEX 930 852 RU
4
IDOKEP 837 488 RU
5
ORIGO 828 988 RU
6
TELEX 668 916 RU
7
PORTFOLIO 563 720 RU
8
NLC 473 892 RU
9
FEMINA 409 768 RU
10
HVG 408 952 RU
1
BLIKK 1 042 168 RU
2
24 952 612 RU
3
INDEX 930 852 RU
4
IDOKEP 837 488 RU
5
ORIGO 828 988 RU
6
TELEX 668 916 RU
7
PORTFOLIO 563 720 RU
8
NLC 473 892 RU
9
FEMINA 409 768 RU
10
HVG 408 952 RU

A legnagyobb durranások ropogós listája

Egyszerű és alpári tréfa, de lássuk be, a fing vicces. Aki szerint nem, bár hevesen tagadja, de titokban egészen biztosan jót mulat rajta. Hallgassunk meg néhány szemléletes szellentést: filmes fingkavalkád.

Superhero

Ebben az idióta filmben a balfék srác úgy válik szuperhőssé, hogy megharapja egy mutáns szitakötő. Emlékezetes az érzelmes jelenet, amiben a félszeg szerelmi vallomásba módszeresen belerondít a pamlagon szunyókáló, szelelő nagymama.

 

Távkapcs

Adam Sandler filmjei soha nem kifinomult humorukról voltak híresek. A Távkapcs a jobb filmjei közé tartozik, mi több, akár még komolynak is nevezhetnénk, de természetesen nem kell nélkülöznünk az altesti humort. Sandler főnökét a magából rendre bohócot csináló David Hasselhoff alakítja, és tökéletesen helyt áll abban a jelenetben, amelyben beosztottja kitölti rajta kicsinyes bosszúját. Azaz masszívan belefingik az arcába. Tutira vannak olyan munkahelyek, ahol sokan álmodoznak ilyesmiről.

 

Dumb és Dumber 2.

A szinkronban pukipókernek (jaj, de borzalmas szó ez a puki) nevezett játékkal szórakoztatná magát a két bolondos főszereplő, de morcos utasuk nem kíván benne részt venni. Ezért jól megtréfálják!

De ne feledjük az első rész klasszikus jelenetét se!

 

South Park - Terrance és Phillip

A kanadai mókamesterek humorának nagyjából egyetlen pillére a fing, amiből a South Park : Nagyobb, hosszabb és vágatlanban muzsikát is rittyentenek/rottyantanak.

 

Derült égből Polly

Ebben a remek romantikus vígjátékban a nászútján egy ádámkosztümben mászkáló, kigyúrt francia búvároktató elcsábítja a most is neurotikus figurát játszó Ben Stiller friss feleségét. Ám Rüben jó cimborája, a hatalmas egójú, egyébként elég pocsék színész (Philip Seymour Hoffman még egy ilyen tróger karakterből is ki tudta hozni a maximumot, zseniális) nem engedi, hogy magába forduljon, így magával viszi, hogy csajozzon. Rüben összefut régi ismerősével, a laza Polly-val, a többi meg már épp úgy történik, mint egy tipikus romantikus vígjátékban.

A film egyik klasszikusnak nevezhető jelenete amellett, hogy vicces, még nyelvújító is.

 

A barátságos óriás

Ki gondolta volna, hogy egyszer Spielberg is fingós poénokat fog durrogtatni? Persze A barátságos óriás Roald Dahl egyik leghíresebb regényének a feldolgozása, amiben a Hatalmagos Azonáltal Barátságos Óriás, azaz a HABÓ kedvenc itala a finomzatos pezsge hopfüzsgő. A zöld színű italban a buborékok nem felfelé szállnak, hanem lefelé - így alul is jön ki . És ahogy a HABÓ mondja, a ropipopp az igazi megelégedettség jele. A film végén az angol királynő és tábornokai is felhajtják az italt, és a három corgi a legviccesebb.

 

Tesó-Tusa

Will Ferrel és Seth Rogen egy jelenetben? Abból bizony elég masszív tréfa lesz. És az is, szinte szó szerint, bár az egyszerűséget a kiváló karakterszínész, John C. Reilly szolgáltatja.

 

Torrente 

Magától értetődő, hogy a végtelenül tahó spanyol rendőr(?) bármelyik filmje alapköve legyen a válogatásnak. Nyilván Csuja Imre zseniális szinkronja is sokat számít, de vajon véletlen, hogy a spanyolok után nálunk a legnépszerűbb? Aligha.

 

A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu