A legnagyobb sztárok szerepelnek az új Dr. Dolittle-moziban

Ralph Fiennes tigris, Selena Gomez zsiráf, Emma Thompson papagáj lesz.

A The Voyage of Doctor Dolittle címmel 2019 áprilisában érkező film teljes szereposztását Twitter-oldalán Robert Downey Jr. hozta nyilvánosságra, aki az élőszereplős figurákat animációval keverő alkotás címszerepét játssza.

Downey Jr. Dolittle-je oldalán tehát Ralph Fiennes egy tigrisnek, Selena Gomez egy zsiráfnak, Emma Thompson pedig egy papagájnak kölcsönzi a hangját. Octavia Spencert kacsaként, Tom Hollandet kutyaként, Marion Cotillard-t rókaként, Rami Maleket pedig gorillaként hallhatjuk majd megnyilvánulni.

Az összes állathoz tartozó összes színészt egy jópofa infografikán láthatjuk, de a Variety állításával szemben ez vélhetően mégsem a teljes szereposztás (csak az összes állathang), hiszen a filmben szerepelni fog Jim Broadbent, Antonio Banderas és Michael Sheen is – ők a jelek szerint emberi karaktereket formálnak meg.

Hugh Lofting húszas évekbeli gyerekkönyvsorozatából ezúttal Stephen Gaghan (Sziriana, Arany) rendezi az adaptációt, miközben Robert Downey Jr-nak az állatok nyelvén is értő belgyógyász szerepében olyan elődökkel kell felvennie a versenyt, mint Rex Harrison és Eddie Murphy.


(via Variety)