A legviccesebb kivágott jelenetek

Nem is értjük, miért nem láthattuk a filmben.

Deadpool

Ryan Reynolds remekül jövedelmező szerelemprojektje gátlástalan, élvezetes marhaság, és talán az benne a legviccesebb, hogy még a legidiótább, legelszántabb poénok is tökéletesen beleillenek ebbe az őrületbe - nem is értjük, miért vágták ki ezt a rövidke jelenetet? 

 

Vasember 3.

Sok képregényrajongó kiakadt, amikor Shane Black filmjének váratlan fordulataként kiderült, hogy Vasember egyik legádázabb ellensége, a Mandarin itt csupán egy szétcsúszott vásári komédiás. Pedig Ben Kingsley brillírozott a tőle némileg szokatlan szerepben - az alábbi kivágott jelenetben is sziporkázik, amint Rhodey unszolására különböző nyelveken és akcentusokkal beszél.

 

Mi a manó

Mielőtt Jon Favreau a Vasemberrel rögtön Hollywood élvonalába repült volna (most A dzsungel könyve után épp az az Oroszlánkirály "élőszereplős" feldolgozását dirigálja) az akkoriban ismertté váló Will Ferrellel forgatott egy bolond karácsonyi komédiát, amiben Ferrell egy, az Északi-sarkon nevelkedett árvát játszik, aki felnőve jócskán kiemelkedik a helyi lakosok közül. Az alábbi jelenetben egy barátságos jégkorong mérkőzésen ritkítja a kismanókat.

 

Tommy Boy

Chris Farley tragikusan fiatalon, mindössze 33 évesen halt meg, pedig tehetséges komikusként szép pálya állt volna előtte - de kövérsége miatt súlyos depresszió gyötörte, alkoholba és drogokba menekült, végül túladagolta magát. Fájdalmasan kevés főszerepeinek egyike a Tommy Boy című filmben volt: egy bumfordi, kicsit lassú milliomoscsemetét játszott, akinek apja váratlan halála miatt tovább kell vinni a családi üzletet. Farley-nak testalkata keserítette meg az életét, mégis rendre kigúnyoltai saját bumfordiságát - ahogy az alábbi kivágott jelenetben is teszi.

 

Egértanya

Gore Verbinsky élőszereplős Tom és Jerry-jében Christopher Walken alakítja a rettenthetetlen kártevőirtót, de a kisegér persze vele is kiszúr. Ha Walkenről van szó, egyetlen dolgot hiányolhattunk a filmből, mert sajnos kivágták - természetesen a táncot.

 

Borat

Végül pedig álljon itt csaknem fél órányi őrület Sacha Baron Cohen elvetemült filmjéből.