A magyar sztárrendező hosszú kihagyás után újra forgat

Gothár Péter több mint 15 év után áll ismét a kamera mögé. Készülő filmje főszereplője Rezes Judit (Tömény történelem, Fapad, A nyomozó).

A legendás Megáll az idő, A részleg és a Haggyállógva Vászka alkotója legutóbb 2002-ben készített mozifilmet, a Magyar szépséget. Most Hét kis véletlen címmel rendez nagyjátékfilmet, amellyel egy rendhagyó vizuális és zenei világ megteremtésére és egy különleges filmnyelv megalkotására vállalkozik.

Gothár Péter. Forrás: port

 

A Színház- és Filmművészeti Egyetemen tanító Gothár a készülő film vizuális koncepcióját elsőfilmes tanítványaira bízza, biztosítva ezzel a mai, friss szemléletet, amit a klasszikus és modern filmkészítés eszközeivel vegyít.

Rezes Judit. Forrás: Facebook / Rezes Judit

 

Az új Gothár-film családi véletlenek hét epizódja, történetmesélése a kortárs szórakoztató film sablonjaitól eltérő új filmes közlési forma lesz. A Hét kis véletlen forgatókönyve Gothár Péter, Németh Gábor és Bognár Péter közös munkája, producere pedig Kovács Gábor és Pataki Ágnes. A főszerepekben Rezes Judit, Mészáros Blanka, Mészáros Máté és Börcsök Olivér lesz látható, a forgatás augusztusban kezdődik.


(via Magyar Nemzeti Filmalap)

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu