A Másnaposok farkas falkája a Lupa Beach-re érkezik

A Lupa Autósmozi augusztus 14-i műsorán a Másnaposok-trilógia legjobb, első része lesz látható, 20:45-ös kezdettel.

Házasodni többször is lehet, de legénybúcsú csak egyszer van az ember életében. Phil (Bradley Cooper) a haverjai segítségével meg is szervezi a fergeteges bulit, ami túlságosan is jól sikerül. Másnap reggel megdöbbenve ébrednek, hiszen a leendő férj nyomtalanul eltűnt, a szálloda szobája pedig teljesen le van rombolva. Az előző napi dorbézolásról mindössze néhány nyom maradt: egy tigris a fürdőszobában, egy csecsemő a cipős fiókban és Mike Tyson a nappaliban.


Habár biztosak vagyunk benne, hogy nincs ember, aki nem nézné újra szívesen bármikor ezt a fergeteges komédiát, kedvcsinálónak íme néhány érdekesség a forgatás kulisszái mögül, korábbi cikkünkből válogatva!

  • Ed Helmsnek sosem nőtt ki az egyik első foga, ezért tinédzserkorában kapott egy implantátumot. Amikor a Másnaposok forgatásán műfogsorral akarták megoldani azt a poént, hogy Stu elveszítette az egyik fogát, nagyon természetellenesen nézett ki, ezért a színész belement, hogy erre az időre kivegyék az implantátumát. Az eljárás elég fájdalmas volt, de Helms tudta, hogy csak így lehet elérni, hogy a dolog hitelesen fessen a vásznon.
  • Jade, a sztriptíztáncosnő szerepét a Másnaposokban eredetileg Lindsay Lohan játszotta volna, akinek az ügynöke keményen lobbizott azért, hogy a dolog összejöjjön. Mivel az illető volt az ügynöke Todd Phillips rendezőnek is, sima ügynek tűnt, de végül maga Lohan hátrált ki, mert nem találta elég ütősnek a forgatókönyvet. A szerep így végül Heather Grahamé lett, Lindsay Lohan pedig valószínűleg azóta is bánja a döntését.
  • A filmben a saját maga szélsőségesebb verzióját (?) alakító Mike Tyson egy interjúban bevallotta, hogy csak azért mondott igent a szerepre, hogy finanszírozhassa belőle a kokainhasználatát. Saját bevallása szerint teljesen szét volt esve a forgatáson, ami minden bizonnyal feltűnt a főszereplőknek is, akiknek köszönettel tartozik, amiért tartották benne a lelket. Ennek ellenére a bokszolót visszahívták a Másnaposok 2-be is, de a harmadik részben már nem volt benne.
Július 1-jén nyitotta meg a kapuit a PORT.hu, a Totalcar, a Filmio és a Lupa Beach együttműködésében a Lupa Drive-in Autósmozi, amely a műfaj '60-as évekbeli amerikai fénykorát igyekszik hetente négy este megidézni a budakalászi Lupa-tó parkolójában, csupa olyan régi klasszikussal és örökzöld közönségkedvenccel, mint a Ponyvaregény, a Vissza a jövőbe, a Koktél, a Macskafogó vagy az Üvegtigris.