A megszólalásig hasonlít Heath Ledgerre ez a TikTok-sztár

Szerintünk amúgy annyira nem, de sok ember gondolja azt, hogy Matthew Scar olasz TikTokker, tartalomgyártó, zenész egyenesen a néhai sztár szelleme. Hamarosan egy filmben is eljátszhatja a fiatalon elhunyt színészt.

„Sok ember keres meg azzal, hogy csak úgy scrollozgatnak a közösségi médiában, és egyszer csak muszáj megállniuk, mert azt hiszik, szellemet látnak. Nyilvános helyen persze nem szoktak összekeverni vele, hiszen már nincs köztünk, de

nagyon sokan megbámulnak, amikor kimegyek az utcára”

– számolt be róla Scar, aki Olaszországban született, majd sokáig Londonban élt.


A 70 ezres követőtáborral rendelkező TikTokker elmesélte, hogy mindez

főleg azóta történik vele, hogy az ausztráliai Perth-be, Ledger szülővárosába költözött.

Scar híre hamarosan egy hasonmás-közvetítő ügynökséghez is eljutott, akik egy nap azzal keresték meg, hogy lenne-e kedve eljátszani egy filmben a néhai sztárt.

Állítólag egy Fatal Addiction című filmről van szó, amit idén decemberben mutatnak be a streaming szolgáltatók. A legnagyobb netes filmadatbázison, az IMDb-n nem találtunk ilyen művet, de létezik egy Fatal Addiction című dokumentumfilm-sorozat. Ennek legutóbbi darabja Michael Jacksonról szól, és ennek egyes rekonstruált jeleneteiben egy hasonmás személyesítette meg az elhunyt énekest – szóval vélhetően Scar esetében is erről lehet szó.

Forrás: Instagram / Matthew Scar és Bryan Bedder/Getty Images.


„Nagyon örülök, hogy Heath-nek köszönhetően lehetőségem nyílik ott lenni egy filmforgatáson, és néha tényleg az az érzésem, hogy annak ellenére, hogy sosem találkoztunk, neki köszönhetően tudok megcsinálni bizonyos dolgokat.

Nem tudom, hall-e engem, de úgy érzem, tartozom neki, szóval az a lényeg, hogy szeretem a srácot”

– mondta Matthew Scar, aki szerintünk csak azért hasonlít egyesek szerint Ledgerre, mert a néhai sztárnak egy időben hasonló volt a frizurája. De arcra akkor már inkább Joseph Gordon-Levittnek lehetne a hasonmása.


(via NME)