A Netflix figyelmezteti az embereket, hogy ne csinálják meg a Bird Box-kihívást

Hogy nehogy megsérüljenek.

A Bird Box a Netflix egyik legnagyobb sikerű thrillere, melyben Sandra Bullock karaktere gyermekeivel és még néhány emberrel kénytelen bekötött szemmel menekülni kényszerül valamilyen szörnyeteg elől.

A bekötött szem pedig sokakat megihletett, fogták magukat, és bekötötték a szemüket, hogy az élet leghétköznapibb dolgait így hajtsák végre, majd – természetesen – mindezt dokumentálták is a közösségi médiában.

A Netflix US pedig szükségét érezte, hogy figyelmeztessen mindenkit: nagyon veszélyes játék ez, és kérve kér mindenkit, hogy ne kísérleje meg végrehajtani a Bird Box-kihívást.
A Netflix hivatalos Twitter-oldalán figyelmeztet:

„Nem tudom elhinni, hogy ezt el kell mondani: KÉRÜNK BENNETEKET, HOGY NE SEBESÍTSÉTEK MEG MAGATOKAT EZZEL A BIRD BOX-KIHÍVÁSSAL:”
„Nem tudjuk, hogyan kezdődött, és értékeljük a szereteteteket, de a szereplőknek csak egyetlen kívánságuk van 2019-re, mégpedig az, hogy ne a kórházban végezzétek egy mém miatt.

A posztapokaliptikus horror-thriller nagy vonalakban arról szól, hogy Sandra Bullock karaktere, Malorie és gyermekei kénytelenek menekülni egy misztikus erő elől, amit ha az ember meglát, megőrül és önmaga ellen fordul.

via digitalspy.com

 

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu