A Netflix figyelmezteti az embereket, hogy ne csinálják meg a Bird Box-kihívást

Hogy nehogy megsérüljenek.

A Bird Box a Netflix egyik legnagyobb sikerű thrillere, melyben Sandra Bullock karaktere gyermekeivel és még néhány emberrel kénytelen bekötött szemmel menekülni kényszerül valamilyen szörnyeteg elől.

A bekötött szem pedig sokakat megihletett, fogták magukat, és bekötötték a szemüket, hogy az élet leghétköznapibb dolgait így hajtsák végre, majd – természetesen – mindezt dokumentálták is a közösségi médiában.

A Netflix US pedig szükségét érezte, hogy figyelmeztessen mindenkit: nagyon veszélyes játék ez, és kérve kér mindenkit, hogy ne kísérleje meg végrehajtani a Bird Box-kihívást.
A Netflix hivatalos Twitter-oldalán figyelmeztet:

„Nem tudom elhinni, hogy ezt el kell mondani: KÉRÜNK BENNETEKET, HOGY NE SEBESÍTSÉTEK MEG MAGATOKAT EZZEL A BIRD BOX-KIHÍVÁSSAL:”
„Nem tudjuk, hogyan kezdődött, és értékeljük a szereteteteket, de a szereplőknek csak egyetlen kívánságuk van 2019-re, mégpedig az, hogy ne a kórházban végezzétek egy mém miatt.

A posztapokaliptikus horror-thriller nagy vonalakban arról szól, hogy Sandra Bullock karaktere, Malorie és gyermekei kénytelenek menekülni egy misztikus erő elől, amit ha az ember meglát, megőrül és önmaga ellen fordul.

via digitalspy.com