A Rambo 5 új hirdetése hülyét csinál az erőszakosságot számon kérő kritikusokból

Új trailer jött ki az Utolsó vérhez, amiben arra biztatják az akciófilmek rajongóit, hogy személyesen győződjenek meg arról, tényleg vacak-e a Rambo 5.

Nem kezdett túl acélosan Sylvester Stallone legújabb akciófilmje, a Rambo V - Utolsó vér. A nyitóhétvégéjén épphogy csak összejött 18 millió dollár, a kritikusok pedig szinte kivétel nélkül lehúzták, így a film most mindössze 28 százalékon áll a Rotten Tomatoes kritikaösszesítő oldalon, ami a legrosszabb átlag a Rambo franchise történetében... Stallone viszont úgy látszik, előnyt óhajt kovácsolni abból, hogy a kritikusok szerint az új film nem más, mint egy agyatlanul véres Reszkessetek, betörők!, mert a hivatalos Instagram oldalán megosztott egy új előzetest, az alábbi szöveggel:

Nem tudod eldönteni, mi van most Rambóval? Derítsük ki együtt, milyen! Foglalj ülőhelyet a Rambo: Utolsó vérre! Már a mozikban!
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Can’t handle Rambo? Let’s find out. Grab your seats for #RAMBO Last Blood. NOW PLAYING. Link in Bio.

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

A trailer egyébként jólnevelt angol mozinézőket mutat be, akik a teremből kifelé jövet a Rambóban (vagy inkább valamelyik korábbi részben) látottakat kommentálják:

Extrém erőszakos. Meglehetősen idegesítő. Szerintem csak azt teszi, amit általában az amerikaiak az ilyen típusú filmekben.

A promócióban elhangzik az ismert angol szólásmondás (It's not everyone's cup of tea.) is, ami nagyjából annyit tesz, hogy nem lehet egyszerre mindenkinek a kedvére tenni, ha az akciófilmes zsáner nem az én műfajom, nem az én asztalom, akkor nem kell elvenni a Rambo-rajongók kedvét az új résztől. Stallone kedve egyébként egyelőre nem ment el a Rambo franchise-tól (pedig már az eredeti Rambo-regény írója, David Morrell is beszólt neki, hogy egy rakás szemét az új rész), sőt! Nemrég mi is megírtuk, hogy a 70 felett is igen aktív akciósztár már a Rambo 6 és egy előzményfilm forgatását is belengette a rajongóinak. (via ScreenRant)