A Spice Girls csajok szuperhősök lesznek

Az új Spice Girls-film ötlete mind az öt egykori tagnak nagyon bejön.

Hónapok óta téma, vajon összeáll-e újra a kilencvenes évek népszerű brit lánycsapata, de a helyzet aktuális állása folyamatosan változik. Nemrég arról volt szó, hogy az ötösfogat helyett ezután csak négyen énekelnek tovább, miután Posh Spice (azaz Victoria Beckham, aki azóta a zene helyett divattervezéssel és a családjával foglalkozik) még egy turné erejéig sem akart csatlakozni egykori kolléganőihez.

A Spice Girls tagjai 1997-ben. Forrás: John Stanton / Getty Images

 

Ugyanakkor még az sem biztos, hogy a kvartett összejön, hiszen Mel C (Melanie C, vagyis Melanie Chisholm) meglepő módon azt nyilatkozta, hogy Victoria Beckham nélkül nem működne az új formáció, mert nagyon hiányozna a hangja az együttesből. Most azonban mégis örülhetnek a rajongók, hiszen más formában ugyan, mégis találkozhatnak kedvenceikkel.

Az öt Spice Girl mindegyike aláírt ugyanis egy animációs szuperhősfilmre, ami egész estés alkotásnak készül, és legfontosabb üzenete a „girl power” lesz. A meglehetősen aktuális témához már találtak is potenciális produkciós partnereket, akikkel jelenleg is zajlanak a tárgyalások.

A lányok a 2012-es londoni olimpia záró gáláján. Forrás: Pascal Le Segretain / Getty Images

 

A filmben a tervek szerint az öt lány egy-egy különböző karakter hangját kölcsönzi majd. A figurák mindegyikének van valami különleges képessége, ami igazodik az őt megformáló énekesnő személyiségéhez.

„A lányok mind lázba jöttek az ötlettől. Máris globális léptékben és franchise-ban gondolkodnak.

Végül is ők voltak a valaha volt legsikeresebb csajbanda a világon. Pont erre van most szüksége a Marvelnek vagy a Disney-nek” – nyilatkozta egy forrás.


(via NME)