A Szárnyas fejvadász 2 sztárja is benne lesz a Terminator 6-ban

Mackenzie Davisis csatlakozott Schwarzeneggerhez és Linda Hamiltonhoz.

Alig néhány napja írtuk meg itt a PORT.hu-n, hogy idén nyáron elstartol a Terminátor 6 forgatása (többek között Budapestre is eljön a stáb), máris itt az újabb Halálosztó-hír: a Szárnyas fejvadász 2049 egyik fontos szereplője, a Nexus-8-as szériás, nagyvárosi prostituáltat alakító Mackenzie Davis is csatlakozott  Arnold Schwarzenegger és Linda Hamilton mellé a stábba.

A 30 éves kanadai színésznő egy bérgyilkos feladatokat is elvállaló, kemény zsoldost fog alakítani a T6-ban. Davis karaktere azonban valószínűleg nem azonos az új, női főhőssel, aki egy Dani Ramos nevű, huszonéves mexikóvárosi nő lesz, és akit az utca törvényei tanították meg az életre.

Tavaly itt a Port.hu-n rengeteget cikkeztünk az új Terminator-filmről. Annyit már most tudni lehet róla, hogy James Cameron bábáskodásával készül, és a T2 közvetlen folytatása lesz, zárójelbe téve minden eddigi Halálosztó-folytatást. A sztorit maga Cameron találta ki, a rendező a Deadpoolt levezénylő, de a Deadpool 2-ből már kiszálló Tim Miller. A forgatás június közepétől októberig fog tartani, a stáb brit, spanyol, mexikói és magyarországi helyszíneken fog dolgozni. (via Consequenceofsound.net)