A szexi Nadia visszatér

Bár ezúttal nem Amerikai pite-beli karaktereként, hanem Muc-muc-puncicusként a Jay és Néma Bob visszavág rebootjában. Nézd meg az előzetest!

Kevin Smith (Shop-stop, Comic Strip – Képtelen képregény, Dogma, Zack és Miri pornót forgat) 2017 elején kezdte el 2001-es vígjátéka, a Jay és Néma Bob visszavág folytatásának munkálatait, magának a forgatásnak azonban csak teljes két évvel később, idén februárban tudott nekivágni.

Shannon Elizabeth a 2001-es Jay és Néma Bob visszavágban. Forrás: UIP-Duna Film

 

Az egyelőre csak Jay and Silent Bob Reboot címre hallgató filmhez sok színész csatlakozott az első részből: a fent említett Shannon Elizabeth mellett láthatjuk természetesen visszatérni a címszereplőket, azaz Jason Mewest és magát Smith-t, Jason Lee-t, Elizabeth Amerikai pite-beli kollégáját, Jason Biggset, Matt Damont, Ben Afflecket (bár őt először nem hívta a rendező, a sztár úgy reklamált nála), Joey Lauren Adamset és James Van Der Beeket.

És persze megint lesznek sztárcameók: felbukkan többek közt Joe Manganiello, Val Kilmer és Chris Hemsworth is. A 18 évvel az első rész után, egész pontosan idén október 15-én bemutatandó új Jay és Néma Bobnak az a sztorija, hogy a két főhős ismét kiakad: ezúttal azért, mert megtudják, hogy reboot készül a Bunkóman és Gyökér című filmből.

A két díszpinty ezért ezúttal Jaynek Shannon Elizabeth karakterétől, Justice-tól, vagyis Muc-muc-puncicustól született lánya és annak barátnője segítségével kerekedik fel megakadályozni a gyalázatot – vicces, hogy a lányt Kevin Smith igazi lánya, Harley Quinn Smith játssza. A most bemutatott előzetes alapján a reboot ugyanolyan őrült poénokkal lesz tele, mint az első rész, és Jay, azaz Jason Mewes és Néma Bob, azaz Kevin Smith sem változott sokat (utóbbival kapcsolatban inkább úgy kell fogalmaznunk, hogy ismét a régi, mivel tavalyi szívrohama és az azt követő életmódváltás miatt nyerte vissza korábbi formáját).


(via YouTube / Kevin Smith)