A szürke ötven árnyalata máris klasszikussá vált

Újabb film készült E.L. James erotikus regénye ihletésére.

Az nem újdonság, hogy filmfeldolgozás készült A szürke ötven árnyalatából (sőt az egész trilógiából) – most viszont valami olyasmi történt, aminek hatására a könyv megindulhat a kanonizálódás útján.

Május 31-én ugyanis bemutatnak egy Könyvklub, avagy az alkony ötven árnyalata című filmet, amelyben már meghatározó fontosságú irodalmi műként hivatkoznak a regényre,

sőt a komédia egész cselekménye A szürke ötven árnyalata elolvasása köré épül.

Mary Steenburgen a Könyvklubban. Forrás: Freeman Film

 

Történik ugyanis, hogy négy jó kedélyű, idősebb nő könyvklubot alapít, ahol egyikük javaslatára az E.L. James-könyv kerül terítékre – és ez alaposan felrázza mindegyikük életét, hiszen az erotikus regény hatására mindegyikükből előbújik a végzet asszonya: valaki évtizedekkel korábbi szerelmével találkozik újra, más ellaposodó házasságát dobja fel, megint más pedig végre tovább tud lépni a férje halálán.

 

 

Egyelőre a film előzetesét tudjuk megnézni, amit mindenképpen érdemes, hiszen a Könyvklub főszerepeit olyan dögös nyugdíjasok hozzák, mint Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen és Mary Steenburgen. Mellettük Don Johnson, Andy Garcia, Richard Dreyfuss és Craig T. Nelson játsszák a deresedő halántékú szépfiúkat. Nem mellesleg pedig már a traileren is több alkalommal hangosan felröhöghetünk.


(via Freeman Film)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu