A Trónok harca nyomdokaiba lépett a Kisasszonyok

Greta Gerwig kosztümös filmjében is felfedeztek a szemfüles nézők egy kínos bakit: műanyag palack éktelenkedik a XIX. századi hősök keze ügyében.

A Saoirse Ronan, Florence Pugh, Eliza Scanlen és Emma Watson főszereplésével készült regényadaptáció az amerikai polgárháború után, 1868 környékén játszódik, az anakronizmus pedig azt a jelenetet érinti, amelyben a 39. perc környékén a Timothée Chalamet által játszott Laurie Amyvel (Pugh) beszélget.

Egy éles szemű Twitter felhasználó fotókat is kirakott arról, hogy Chalamet mellett egy műanyag kulacsot láthatunk, mögötte pedig egy vizespalackot. A Kisasszonyoktól annak idején le volt nyűgözve a kritika. A bakiról tudósító Independent például ötből öt csillagot adott neki.

„Gerwignek és színészeinek köszönhetően új fényben látjuk feltűnni az ismerős figurákat, és tökéletlenségeik ellenére is elnyerik az empátiánkat.

A Kisasszonyoknak ez a mély együttérzése betonozza be státuszát a mozi nagy eredményei közé” – írta róla a site kritikusa. Remélhetőleg emiatt a kis hiba miatt nem változik meg a véleménye.

Mostanában rájár a rúd a filmesekre: tavaly májusban a Trónok harca utolsó évadának negyedik és hatodik, azaz utolsó részében is sikerült bakizniuk egyet az alkotóknak. Először egy Daenerys mellett felejtett papír kávéspohár miatt volt hangos a közösségi média, majd Sam Tarly lábánál fedeztek fel egy műanyag vizespalackot. Nagy különbség azonban, hogy míg a Kisasszonyokkal elégedettek a nézők, addig a Trónok harca teljes nyolcadik évadát szívből gyűlölték.


(via Independent)

Amennyiben értesítést szeretne kapni az olimpiával kapcsolatos Port.hu tartalmakról, kattintson ide és iratkozzon fel az értesítésekhez.

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu