A Westworld mindentudó indiánja is benne lesz a Ragyogás 2-ben

Zahn McClarnon Ewan McGregorral szerepel együtt a felnőtt Dannyről szóló Álomdoktorban.

Újabb ismert arc csatlakozott a 2020 januárjában mozikba kerülő Doctor Sleep stábjához: a Fargo és a Westworld sztárja, Zahn McClarnon is benne lesz a Ragyogás 2-ként is emlegetett Stephen King-adaptációban. A film King 2013-as természetfeletti thrillere, a Doctor Sleep alapján készül, ami Magyarországon pár éve Álom doktor címmel jelent meg.

A főhős a Ragyogás kisgyereke, Danny Torrance, aki azóta felnőtt és alkoholista lett. Őt alakítja majd a filmben Ewan McGregor, rajta keresztül ismeri majd meg a néző, hogyan ment tönkre Danny élete a Panoráma hotelben átélt borzalmak miatt. Azóta egy álmos kisvárosban él, és egy hospice kórházban segít, hogy a betegeknek minél fájdalommentesebb legyen a halála (erre utal a cím is). Csakhogy a múltja utána nyúl: kiderül, hogy az unokahúgának, Abra Stone-nak is ugyanolyan furcsa képességei vannak, mint neki. Ráadásul már a különleges emberekkel vámpírként táplálkozó szekta, a True Knot is a nyomukban van!

Azt egyelőre nem tudni, hogy mi lesz Zahn McClarnon szerepe, lényegében bárkit alakíthat, hiszen a Westworldben is láthattuk, hogy kíváncsi, kedves, segítőkész pótapuka és hősszerelmes ugyanúgy tud lenni, mint embereket skalpoló, vérszomjas gyilkos. Ami biztos: a film rendezője Mike Fanangan, aki tavaly már forgatott egy Stephen King-filmet a Netflixnek, Gerald's Game címmel. (via Hollywood Reporter)