A Westworld robotkurtizánja is benne lesz az új Star Warsban

Thandie Newton nem olyan karaktert fog alakítani Han Solo szólófilmjében, mint az eddigi filmjeiben.

A Westworld tévésorozat sztárja, Thandie Newton is benne lesz az egyelőre még cmí nélküli, 2018-as Star Wars-filmben. A 44 éves színésznőtől egyébként egyáltalán nem áll távol a sci-fi zsáner: a Westworld mellett korábban a 2004-es Riddick - A sötétség krónikájában is láthattuk. Newton most épp Oprah Winfrey műsorában beszélt a Star Wars-karakteréről, de túl sok konkrétumot nem mondott azon kívül, hogy nem olyan lesz, mint az eddigi szerepei. Vagyis biztosan nem robotkurtizán lesz, és nem is egy Karl Urban-kinézetű űrhadúr felesége...

Az egyelőre cím nélküli Solo-szólófilmben Alden Ehrenreich alakítja Hant, Donald Glover pedig a fiatal Lando Calrissiant. Woody Harrelson lesz Han mentora, a Trónok harca sztárja, Emilia Clarke pedig valószínűleg az ifjú csempész barátnője, Csubakka szőre alatt pedig most már nem Peter Mayhew fog morogni, hanem Joonas Suotamo.

Korábban már felröppentek olyan pletykák, hogy Thandie Newton lesz Lando Calrissian anyja. De még az is lehet, hogy a Disney-féle, új Star Wars-kánonban felbukkanó Sana Solót, Han korábbi feleségét kelti majd életre, akiről az űrcsempész valamiért elfelejtett szólni Leiának, és valószínűleg csak valami érdekházasságot kötöttek, máskülönben bajba kerültek volna. Bármi is az igazság, az majd csak 2018 májusában fog kiderülni. (via Geektyrant)